Zesec integrerar framgångsrikt med SALTO Systems elektroniska passerkontrollösning

Zesec har under mars månad framgångsrikt integrerat med SALTO Systems elektroniska passerkontrollösning för fastigheten Mariastugan i samarbete med Siegel Höllviken AB. Integrationen innebär att hyresgäster kan använda Zesec Mobil Porttelefoni och Passage integrerat med passerkontrollsystemet 

Mariastugan är en fastighet som ritats, byggts, ägs och förvaltas av Siegel Group AB. Hyreshuset är byggt med fasad av lokalproducerad ek och är inspirerat av Josef Franks möbler, nyproducerat 2023 och klimatneutralt i enlighet med LFM30 samt har 36 lägenheter och 6 entréer lokaliserat i centrala Höllviken.

-Att Zesec får möjlighet att leverera våra produkter och tjänster tillsammans med SALTO Systems för ett så prestigefyllt samt hållbart projekt som Mariastugan i Höllviken är glädjande, säger Martin Konczak Försäljningschef på Zesec.

För ytterligare information, vänligen kontakta:
Magnus Gilborne, VD på Zesec of Sweden AB (publ)
[email protected]
+46 70 375 40 74

Om Zesec
Zesec of Sweden AB (publ) är ett SaaS-bolag inom PropTech noterat på NGM Nordic SME. Bolaget erbjuder Mobil Porttelefoni och Passage för företag och bostadsrättsföreningar. Med Zesec-appen flyttar nycklarna in i mobilen vilket gör att användarna endast behöver smartphone för att öppna entrédörren, garaget eller grinden. Fastighetens existerande elektriska lås och elslutbleck digitaliseras enkelt och kostnadseffektivt med egenutvecklad styrenhet MX som installeras av auktoriserade återförsäljare. Bolagets patentsökta molnbaserade porttelefoni med QR-kod gör att besöksmottagaren via video- och talsamtal i smartphone kan svara när någon ringer på dörren, öppna eller avvisa besöket, från var som helst i världen. Tillsammans bygger vi det nyckelfria samhället.

www.zesec.com

Siegel Group AB
Siegel håller ihop byggprocessen genom att rita, bygga och förvalta bostäder och lokaler. Med ansvar för helheten utvidgar vi arkitektens roll och skapar unika boendemiljöer utifrån starka koncept. Vi välkomnar våra kunder och partners till en annorlunda värld. Siegel tar en annan roll än vad som generellt förväntas av arkitekter. Hos Siegel är arkitekten projektskapare, ritare, byggledare och platschef. Med kontoret på bygget är bolaget där det händer, utan mellanhänder. Siegel arbetar hela vägen med bolagets projekt, från första skissen och fram till inflytt. Genom att bolaget äger projekten kan de organisera byggprocessen på ett smart sätt, där Siegel hela tiden utvecklar projektet i stort och smått.

Siegel har nära till allt som rör projektet och bygget så att de direkt kan ta itu med problem som uppstår, och vara öppna för nya lösningar. Det här arbetssättet är Siegel stolta över och känner trygghet i. Oberoende av konjunktur genomför bolaget komplexa och nydanande projekt. Bolaget genomför komplexa och nydanande projekt. Siegel skapar bostadslösningar som inte kostar mer för hyresgäster eller bostadsköpare, men som erbjuder något utöver det vanliga.

www.siegel.nu

Om SALTO Systems AB
SALTO Systems revolutionerade passerkontrollmarknaden 2001 med introduktionen av SALTO Virtual Network SVN data-on-card-teknik och avancerade batteridrivna, trådlösa lås.

I nästan 20 år har SALTO varit synonymt med innovativa lösningar, inklusive off-line, molnbasera-de och mobila applikationer, som sätter nya standarder för säkerhet, administration, flexibilitet och design som ger verkliga fördelar för praktiskt taget alla dörrar och byggnader. I ett brett spektrum av branscher och applikationer är SALTO allmänt erkänt som en av de globala ledarna inom smarta elektroniska passerkontrollösningar.

www.saltosystems.com
www.saltosystems.se


Om Zesec

Webbplats
avsalt.com

Prenumerera

Få löpande information från Zesec via e-post.

Handelsinformation

Kurs ()
Förändring ()
Marknad NGM Nordic SME Kortnamn ZESEC ISIN-kod SE0015812540 Eminova Fondkommission