Zesec installerar mobil access och mobil porttelefoni med Diös Fastigheter och psst ab

Zesec har tillsammans med bolagets återförsäljare psst ab framgångsrikt genomfört installation av mobil access och mobil porttelefoni åt Diös Fastigheter AB Gävle

psst ab, återförsäljare för Zesecs produkter och tjänster, har genomfört en lyckad installation av Zesecs mobil access samt mobil porttelefoni för Diös Fastigheter AB Gävle.

- Att samarbeta med Diös Fastigheter och psst ab för en lyckad installation är ett tydligt tecken på att vi har attraktiva och moderna tjänster som är med och bygger det nyckelfria samhället. Vi ser fram emot många fler lyckade installationer tillsammans säger Martin Konczak, försäljningschef på Zesec.

- Hyresgästerna är mycket nöjda med installationen och användarvänligheten i Zesecs produkter samt tjänster som används flitigt säger Krister Palm, Teknisk Förvaltare på Diös Fastigheter.

För ytterligare information, vänligen kontakta:
Magnus Gilborne, VD på Zesec of Sweden AB (publ)
[email protected]
+46 70 375 40 74

Om Zesec
Zesec of Sweden AB (publ) är ett SaaS-bolag inom PropTech noterat på NGM Nordic SME. Bolaget erbjuder digital porttelefoni och access för flerbostadsfastigheter och kontor. Med Zesec-appen flyttar nycklarna in i mobilen vilket gör att användarna endast behöver smartphone för att öppna entrédörren, garaget eller grinden. Fastighetens existerande elektriska lås digitaliseras enkelt och kostnadseffektivt med egenutvecklad styrenhet MX installerad av auktoriserad återförsäljare. Bolagets patentsökta molnbaserade porttelefoni-lösning med QR-kod gör att besöksmottagaren via video- och talsamtal i smartphone kan svara när någon ringer på dörren, öppna eller avvisa besöket, från var som helst i världen. Vi bygger det nyckelfria samhället.

www.zesec.com

Om Diös Fastigheter
Diös är ett av Sveriges största fastighetsbolag. Bolaget är marknadsledande i 10 tillväxtstäder och äger kommersiella fastigheter och bostäder. I Diös position som största fastighetsägare i våra städer har bolaget möjligheten att påverka tillväxt genom att ta ledarskap i frågor som rör städer där bolaget är aktivt och Diös egen utveckling. Nycklarna är proffsigt affärsmannaskap, samarbete och goda relationer.

www.dios.se

Om psst ab
psst ab grundades ur viljan att kunna erbjuda kunder säkerhetslösningar som är skräddarsydda för deras behov. I dagens företagsklimat där småföretagen dör ut och storföretag tar över marknaden kände vi att fokus hamnade på fel saker. Kunden och säkerheten hamnade längre ner i prioriteringslistan medan profit tog över. Vi vill tillbaka till en relationsstyrd marknad där kunden får valuta för pengarna. Kunder som väljer att investera i sina säkerhetssystem ska vara trygga med att de fått den bästa lösningen just för dem. Säkerhet skapar trygghet.

www.psstab.se


Om Avsalt Group

Webbplats
avsalt.com

Prenumerera

Få löpande information från Avsalt Group via e-post.

Handelsinformation

Kurs ()
Förändring ()
Marknad NGM Nordic SME Kortnamn AVSALT ISIN-kod SE0015812540