Zesec genomför framgångsrik installation med FastPark i Malmö

Som en del av partnerskapet med FastPark har Zesecs produkter och tjänster framgångsrikt installerats hos Stena Fastigheter i Malmö av Great Security

FastPark är en plattform där användare som har behov av en parkeringsplats möter användare som vill hyra ut sin parkeringsplats. Installationen hos Stena Fastigheter innebär möjlighet för hyresgäster att via FastParks applikation hyra ut sin privata parkeringsplats till andra när hyresgästen själv inte nyttjar den. Genom installationen av Zesecs digitala styrenhet MX blir det enkelt för användare att med bara sin smartphone få tillträde till garage och dörrar under den tid de bokat.

- På det här sättet kan Stena Fastigheters hyresgäster via FastPark enkelt tjäna extra pengar samtidigt som de bidrar till delningsekonomin genom att parkeringsytorna i Malmö utnyttjas till fullo. En väldigt bra lösning för hyresgäster, besökare och Malmö som stad helt enkelt, säger Martin Konczak Försäljningschef på Zesec. 

- Vi på Fastpark är mycket nöjda med den här första installationen tillsammans med Zesec och Great Security Helsingborg. Vår ambition är att skala upp och expandera med den här typen av lösning tillsammans med Zesec. På Fastpark är vi stolta och glada över att kunna bidra till delningsekonomin genom att på ett enkelt sätt hyra ut annars outnyttjade parkeringsplatser, säger Albin Samuelsson CEO and co-founder på FastPark.

För ytterligare information, vänligen kontakta:
Magnus Gilborne, VD på Zesec of Sweden AB (publ)
[email protected]
+46 70 375 40 74

Om Zesec
Zesec of Sweden AB (publ) är ett SaaS-bolag inom PropTech noterat på NGM Nordic SME. Bolaget erbjuder Mobil Porttelefoni och Passage för företag och bostadsrättsföreningar. Med Zesec-appen flyttar nycklarna in i mobilen vilket gör att användarna endast behöver smartphone för att öppna entrédörren, garaget eller grinden. Fastighetens existerande elektriska lås och elslutbleck digitaliseras enkelt och kostnadseffektivt med egenutvecklad styrenhet MX som installeras av auktoriserade återförsäljare. Bolagets patentsökta molnbaserade porttelefonil med QR-kod gör att besöksmottagaren via video- och talsamtal i smartphone kan svara när någon ringer på dörren, öppna eller avvisa besöket, från var som helst i världen. Tillsammans bygger vi det nyckelfria samhället.

www.zesec.com

Om FastPark
FastPark grundades av Albin Samuelsson och Oscar Nilsson 2019, huvudkontoret ligger i Karlstad. FastPark är en plattform där användare som har behov av en parkeringsplats möter användare som vill hyra ut sin parkeringsplats. De flesta bilförare har någon gång känt irritation och stress över att inte hitta en parkeringsplats. Det problemet har FastPark nu löst! Genom att erbjuda privatpersoner möjligheten att hyra ut sina egna parkeringar skapar vi nya parkeringslösningar runt om i Sveriges städer. Idag är det vanligt att man hyr ut sin lägenhet eller hus när man är bortrest. Varför inte hyra ut sin parkeringsplats också? Ta vara på det som redan finns, så att samhället kan utnyttja parkeringsytan till fullo och minska onödigt utsläpp.

www.fastpark.se


Om Zesec

Webbplats
avsalt.com

Prenumerera

Få löpande information från Zesec via e-post.

Handelsinformation

Kurs ()
Förändring ()
Marknad NGM Nordic SME Kortnamn ZESEC ISIN-kod SE0015812540 Eminova Fondkommission