Zesec förstärker försäljningsorganisationen

Zesec ser en ökad efterfrågan på bolagets produkter och tjänster. Det är framför allt bolagets målmedvetna satsning på återförsäljare, partners och internationalisering som skapat goda förutsättningar för ytterligare tillväxt framöver. För att svara upp mot den ökade efterfrågan förstärker Zesec försäljningsorganisationen

- Zesec har arbetat hårt med att följa upp investeringar i bolagets produkter och tjänster samt att öka försäljning och kommersiell kapacitet. Bolaget har under 2022 skapat ett starkt återförsäljarnätverk, tagit internationella affärer samt etablerat ett nytt segment i gym- och träningsanläggningar. Sammantaget har vår försäljningsstrategi bidragit till exponentiell ökning i antalet användare och upplåsningar samt en drygt trefaldigad nettoomsättning. För att bättre kunna svara upp mot ökad efterfrågan på bolagets produkter och tjänster kommer vi att från den 1 april förstärka försäljningsorganisationen med Patrik Sillberg, säger Magnus Gilborne VD på Zesec.

- Patrik Sillberg har ett gediget förflutet inom säkerhets- och installationsbranschen. Han har under 30 år arbetat med försäljning och installation av tekniska säkerhetsprodukter i marknadsledande företag. Han har ett brett kontaktnät och ett gott renommé i branschen. Även om Patrik inte tillträder förrän om en månad så har han redan hunnit med att tillsammans med mig träffa flera av våra återförsäljare, säger Martin Konczak Försäljningschef på Zesec.

För ytterligare information, vänligen kontakta:
Magnus Gilborne, VD på Zesec of Sweden AB (publ)
[email protected]
+46 70 375 40 74

Om Zesec
Zesec of Sweden AB (publ) är ett SaaS-bolag inom PropTech noterat på NGM Nordic SME. Bolaget erbjuder Mobil Porttelefoni och Passage för företag och bostadsrättsföreningar. Med Zesec-appen flyttar nycklarna in i mobilen vilket gör att användarna endast behöver smartphone för att öppna entrédörren, garaget eller grinden. Fastighetens existerande elektriska lås och elslutbleck digitaliseras enkelt och kostnadseffektivt med egenutvecklad styrenhet MX som installeras av auktoriserade återförsäljare. Bolagets patentsökta molnbaserade porttelefoni med QR-kod gör att besöksmottagaren via video- och talsamtal i smartphone kan svara när någon ringer på dörren, öppna eller avvisa besöket, från var som helst i världen. Tillsammans bygger vi det nyckelfria samhället.

www.zesec.com


Om Zesec

Webbplats
avsalt.com

Prenumerera

Få löpande information från Zesec via e-post.

Handelsinformation

Kurs ()
Förändring ()
Marknad NGM Nordic SME Kortnamn ZESEC ISIN-kod SE0015812540 Eminova Fondkommission