Zesec förstärker försäljningsorganisationen

Martin Konczak som varit ansvarig för utvecklingen av bolagets återförsäljarnätverk i Sverige, blir ny försäljningschef för Zesec of Sweden AB (publ.). Han efterträder Thomas Rejmell som hittills varit tillförordnad på tjänsten

Martin Konczak har mångårig erfarenhet av B2B försäljning från främst telecom-branschen och han har sedan årsskiftet varit ansvarig för att utveckla bolagets återförsäljarnätverk. Arbetet har varit framgångsrikt och bolaget har under våren utvidgat nätverket till att nu omfatta mer än 60 välrenommerade företag inom lås- och säkerhetsbranschen.

Thomas Rejmell kommer att fortsätta arbeta med försäljning tillsammans med Martin med fokus på främst utveckling av bolagets storkund- och partnerkoncept, såväl nationellt som internationellt.

- Vi har en tydlig strategi att växa tillsammans med våra återförsäljare och Martin har gjort ett fantastiskt jobb med att skala upp den delen av verksamheten. Med en permanentad försäljningsledning på plats ser vi fram emot att arbetet fortsätter med hög intensitet samtidigt som vi fortsätter att utveckla våra samarbeten med storkunder och partners, säger Magnus Gilborne VD på Zesec.

För ytterligare information, vänligen kontakta:
Magnus Gilborne, VD på Zesec of Sweden (publ.)
[email protected]
+46 70 375 40 74

Om Zesec
Zesec of Sweden AB (publ.) är ett bolag, noterat på NGM Nordic SME, som digitaliserar infrastrukturen för fastigheter med mobil porttelefoni och access. Med Zesec appen flyttar nycklarna in i mobilen vilket gör att exempelvis fastighetsskötare eller boende inte behöver använda fysisk nyckel, kort eller nyckelbricka för att komma in eller vara fysiskt på plats för att släppa in någon. Bolaget har skapat en digital integrationsplattform som är kompatibel med marknadens digitala lås. Vi bygger det nyckelfria samhället.

 www.zesec.com


Om Zesec

Webbplats
avsalt.com

Prenumerera

Få löpande information från Zesec via e-post.

Handelsinformation

Kurs ()
Förändring ()
Marknad NGM Nordic SME Kortnamn ZESEC ISIN-kod SE0015812540 Eminova Fondkommission