Zesec erbjuder mobil porttelefoni till kunder med SALTO passerkontrollösningar

Zesec och SALTO Systems är samarbetspartner och kunder med SALTO-system har redan tidigare kunnat styra öppning av dörrar med Zesecs app. Den nya integrationen innebär att Zesecs patentsökta mobila porttelefoni nu också erbjuds företagskunder med SALTO Space on-premise digitala online lås vilket skapar nya affärsmöjligheter för bolaget

- Zesecs lösning är lika enkel som smart. Tekniken som används finns redan integrerad i dagens smartphones. Besökaren skannar en QR-kod i entrén och väljer vem man vill besöka från en digital lista i telefonen. Ett video- och röstsamtal kopplas upp med mottagarens smartphone som kan välja att släppa in eller avvisa besöket, även om man inte är på plats, säger Christian Herrmann CTO på Zesec.

-Tjänsten mobil porttelefoni ingår i Zesecs strategi att bygga en modern digital infrastruktur för fastigheter och företag. Integrationen med SALTO Systems passerkontrollösningar öppnar nya möjligheter för oss att växa såväl Sverige som Europa, säger Magnus Gilborne, VD på Zesec.

För ytterligare information, vänligen kontakta:
Magnus Gilborne, VD på Zesec of Sweden AB (publ)
[email protected]
+46 70 375 40 74

Om Zesec
Zesec of Sweden AB (publ) är ett bolag, noterat på NGM Nordic SME, som digitaliserar infrastrukturen för fastigheter med mobil porttelefoni och access. Med Zesec-appen flyttar nycklarna in i mobilen vilket gör att exempelvis fastighetsskötare eller boende inte behöver använda fysisk nyckel, kort eller nyckelbricka för att komma in eller vara fysiskt på plats för att släppa in någon. Bolaget har skapat en digital integrationsplattform som är kompatibel med marknadens digitala lås. Vi bygger det nyckelfria samhället.


Om Zesec

Webbplats
avsalt.com

Prenumerera

Få löpande information från Zesec via e-post.

Handelsinformation

Kurs ()
Förändring ()
Marknad NGM Nordic SME Kortnamn ZESEC ISIN-kod SE0015812540 Eminova Fondkommission