Zesec digitaliserar marknadens elektriska lås

Zesec egenutvecklade styrenhet MX togs initialt fram för att enkelt och kostnadseffektivt digitalisera elslutbleck i entréportar till flerbostadshus. Nu används den också för att digitalisera eltryckeslås och motorlås från världsledande tillverkare som exempelvis ASSA ABLOY. Elektriska lås finns sedan länge på marknaden och nu kan innehavarna enkelt koppla upp och styra dem via sin smartphone vilket öppnar nya affärsmöjligheter för Zesec

- Våra återförsäljare och kunder har efterfrågat lösningar för att digitalisera befintliga elektriska lås i stället för att köpa nya. Genom att digitalisera redan existerande med Zesec MX behöver låsen inte bytas ut för att kopplas upp och styras med smartphone. Det sparar stora summor för fastighetsägare och bostadsrättsföreningar, säger Martin Konczak Försäljningschef på Zesec.

För ytterligare information, vänligen kontakta:
Magnus Gilborne, VD på Zesec of Sweden AB (publ)
[email protected]
+46 70 375 40 74

Om Zesec
Zesec of Sweden AB (publ) är ett SaaS-bolag inom PropTech noterat på NGM Nordic SME. Bolaget erbjuder Mobil Porttelefoni och Passage för företag och bostadsrättsföreningar. Med Zesec-appen flyttar nycklarna in i mobilen vilket gör att användarna endast behöver smartphone för att öppna entrédörren, garaget eller grinden. Fastighetens existerande elektriska lås och elslutbleck digitaliseras enkelt och kostnadseffektivt med egenutvecklad styrenhet MX som installeras av auktoriserade återförsäljare. Bolagets patentsökta molnbaserade porttelefoni med QR-kod gör att besöksmottagaren via video- och talsamtal i smartphone kan svara när någon ringer på dörren, öppna eller avvisa besöket, från var som helst i världen. Tillsammans bygger vi det nyckelfria samhället.

www.zesec.com


Om Avsalt Group

Webbplats
avsalt.com

Prenumerera

Få löpande information från Avsalt Group via e-post.

Handelsinformation

Kurs ()
Förändring ()
Marknad NGM Nordic SME Kortnamn AVSALT ISIN-kod SE0015812540