REGMAR

Zesec byter VD på grund av hälsoskäl

Magnus Gilborne har på grund av hälsoskäl valt att lämna uppdraget som VD för Zesec of Sweden AB (publ) för att fokusera på sitt tillfrisknande. Magnus ersätts från den 1 april 2023 av bolagets CFO Christian Meijer tills en permanent lösning är på plats

Magnus Gilborne har varit VD för bolaget sedan börsintroduktionen 2021 och arbetat aktivt i bolagets ledningsgrupp tillsammans med CFO Christian Meijer. Tillsammans har de varit med och skapat bolagets processer och Christian är väl initierad i pågående affärer. Magnus kommer att finnas tillgänglig som resurs och stötta under en överlämningsperiod.

- Styrelsen vill tacka Magnus för hans utmärkt arbete och engagemang i bolaget samt önskar honom ett snabbt tillfrisknande. Att Christian Meijer, bolagets CFO, tar över som VD känns tryggt och logiskt då han har arbetat sida vid sida tillsammans med Magnus sedan 2021. Det är styrelsens övertygelse att den trygghet, erfarenhet och kompetens som Christian och Magnus står för gör att bolaget är rustat för fortsatt tillväxt, säger Alexander Tasevski, Styrelseordförande i Zesec.

För ytterligare information, vänligen kontakta:
Alexander Tasevski, Styrelseordförande i Zesec of Sweden AB (publ)
[email protected]
+46 70 860 98 68

Bolagets Mentor är Eminova Fondkomission AB | 08-684 211 10 | [email protected]

Denna information är sådan information som Zesec of Sweden AB (publ) är skyldiga att offentliggöra enligt EU:s marknadsmissbruksförordning. Informationen lämnades, genom kontaktpersons försorg, för offentliggörande den 31 mars 2023 kl. 14:45 CEST

Om Zesec
Zesec of Sweden AB (publ) är ett SaaS-bolag inom PropTech noterat på NGM Nordic SME. Bolaget erbjuder Mobil Porttelefoni och Passage för företag och bostadsrättsföreningar. Med Zesec-appen flyttar nycklarna in i mobilen vilket gör att användarna endast behöver smartphone för att öppna entrédörren, garaget eller grinden. Fastighetens existerande elektriska lås och elslutbleck digitaliseras enkelt och kostnadseffektivt med egenutvecklad styrenhet MX som installeras av auktoriserade återförsäljare. Bolagets patentsökta molnbaserade porttelefoni med QR-kod gör att besöksmottagaren via video- och talsamtal i smartphone kan svara när någon ringer på dörren, öppna eller avvisa besöket, från var som helst i världen. Tillsammans bygger vi det nyckelfria samhället.
www.zesec.com


Om Avsalt Group

Webbplats
avsalt.com

Prenumerera

Få löpande information från Avsalt Group via e-post.

Handelsinformation

Kurs ()
Förändring ()
Marknad NGM Nordic SME Kortnamn AVSALT ISIN-kod SE0015812540