SMRTEC ökar takten av installationer tillsammans med Zesecs produkter och tjänster

Zesecs samarbetspartner SMRTEC ser en ökad efterfrågan av Zesecs produkter och tjänster

Under senaste kvartalet har SMRTEC genomfört flertalet installationer till kunder i Västra Götalands län. SMRTEC ser ett ökat behov av Zesecs mobil passage och mobil porttelefoni bland företag och fastighetsägare.

SMRTEC har arbetat tillsammans med Zesec sedan 2021 och digitaliserar fastigheters lås med hjälp av Zesecs styrenhet MX.

- Sedan 2021 har vi intensifierat vårt samarbete med Zesec på grund av ökad efterfrågan och därmed ökad tillväxt för Zesecs produkter och tjänster. Våra kunder efterfrågar mobil passage och mobil porttelefoni men vill behålla sitt befintliga lås vilket gör Zesec till ett utmärkt alternativ. Zesec har framtidens tjänster och det har aldrig varit enklare att digitalisera ett lås än med Zesecs styrenhet MX, säger Karl Stenhård VD på SMRTEC. 

- Att en etablerad installatör med så hög teknisk kompetens som SMRTEC starkt rekommenderar Zesecs produkter och tjänster till sina kunder är en kvalitetsstämpel för bolaget. Det visar att vi arbetar med modern och aktuell teknologi som samtidigt är kostnadseffektivt för kunder som inte vill byta lås utan ha en skalbar lösning och på ett enkelt sätt digitalisera sin fastighet, säger Martin Konczak Försäljningschef på Zesec.

För ytterligare information, vänligen kontakta:
Magnus Gilborne, VD på Zesec of Sweden AB (publ)
[email protected]
+46 70 375 40 74

Om Zesec
Zesec of Sweden AB (publ) är ett SaaS-bolag inom PropTech noterat på NGM Nordic SME. Bolaget erbjuder digital porttelefoni och passage för flerbostadsfastigheter och kontor. Med Zesec-appen flyttar nycklarna in i mobilen vilket gör att användarna endast behöver smartphone för att öppna entrédörren, garaget eller grinden. Fastighetens existerande elektriska lås digitaliseras enkelt och kostnadseffektivt med egenutvecklad styrenhet MX installerad av auktoriserad återförsäljare. Bolagets patentsökta molnbaserade porttelefoni med QR-kod gör att besöksmottagaren via video- och röstsamtal i smartphone kan svara när någon ringer på dörren, öppna eller avvisa besöket, från var som helst i världen. Vi bygger det nyckelfria samhället.

www.zesec.com

Om SMRTEC
Med gedigen kunskap, lång erfarenhet och breda kompentens arbetar SMRTEC med smart brandskydd och i nära kontakt med kunden. Målet är att skapa ett tryggt hem genom att dela med sig av kunskap och samtidigt leverera den senaste tekniken inom brandskydd, säkerhet, klimat, övervakning och passage. Bolagets koncept innefattar detektering av brand, inbrott, vatten och klimat. SMRTECs motto är "ett säkert hem".

www.smrtec.se


Om Avsalt Group

Webbplats
avsalt.com

Prenumerera

Få löpande information från Avsalt Group via e-post.

Handelsinformation

Kurs ()
Förändring ()
Marknad NGM Nordic SME Kortnamn AVSALT ISIN-kod SE0015812540