Patrik Sillberg ny försäljningschef för Zesec

Patrik Sillberg har ett gediget förflutet inom säkerhets- och installationsbranschen. Han har under 30 år arbetat med försäljning och installation av tekniska säkerhetsprodukter i marknadsledande företag. Patrik tillträder tjänsten som försäljningschef den 3 april 2023

- Bolaget har skapat ett starkt återförsäljarnätverk, tagit internationella affärer samt etablerat ett nytt segment i gym- och träningsanläggningar. Sammantaget har vår försäljningsstrategi bidragit till exponentiell ökning i antalet användare och upplåsningar samt en drygt trefaldigad nettoomsättning. Vi ser fram emot att Patrik fortsätter att utveckla våra affärer och återförsäljarnätverk, säger Christian Meijer VD på Zesec.

För ytterligare information, vänligen kontakta:
Christian Meijer, VD på Zesec of Sweden AB (publ)
[email protected]
+46 70 473 44 78

Om Zesec
Zesec of Sweden AB (publ) är ett SaaS-bolag inom PropTech noterat på NGM Nordic SME. Bolaget erbjuder Mobil Porttelefoni och Passage för företag och bostadsrättsföreningar. Med Zesec-appen flyttar nycklarna in i mobilen vilket gör att användarna endast behöver smartphone för att öppna entrédörren, garaget eller grinden. Fastighetens existerande elektriska lås och elslutbleck digitaliseras enkelt och kostnadseffektivt med egenutvecklad styrenhet MX som installeras av auktoriserade återförsäljare. Bolagets patentsökta molnbaserade porttelefoni med QR-kod gör att besöksmottagaren via video- och talsamtal i smartphone kan svara när någon ringer på dörren, öppna eller avvisa besöket, från var som helst i världen. Tillsammans bygger vi det nyckelfria samhället.

www.zesec.com


Om Zesec

Webbplats
avsalt.com

Prenumerera

Få löpande information från Zesec via e-post.

Handelsinformation

Kurs ()
Förändring ()
Marknad NGM Nordic SME Kortnamn ZESEC ISIN-kod SE0015812540 Eminova Fondkommission