Pair AB tecknar samarbetsavtal med Zesec

Pair digitaliserar elbilsladdning och parkering på hotell. Med integrationen av Zesecs molnbaserade tjänst Mobil Passage kommer hotellgäster ha möjlighet till nyckelfritt tillträde via Pairs flexibla verktyg som automatiserar alla nivåer i processen från bokning och inpassering till utpassering samt betalning.

Pair har gjort sin första installation på Clarion Collection Hotel Kung Oscar i Trollhättan. Pair täcker hela Norden då de har kunder som bland annat Strawberry och Scandic Hotels. Tillsammans med Zesec kommer fler installationer att genomföras inom kort.  

- Det är väldigt glädjande att signera det här samarbetsavtalet med en expansiv aktör som Pair AB och att vi dessutom redan gjort en första installation. Tillsammans tar vi fram processer för att skapa sömlösa accesser, det är precis så här som ett bra samarbete skall fungera och vi ser fram emot att fortsätta utveckla det över tid, säger Patrik Sillberg försäljningschef på Zesec.

- Zesecs innovativa produkter och tjänster är helt rätt i tiden och hjälper oss att leverera vår moderna plattform till hotellgäster. Zesecs tjänst Mobil Passage i kombination med bolagets digitala styrenhet MX gör att vi nu smidigt, enkelt och kostnadseffektivt kan erbjuda hotellgäster inpassering via mobilen, säger Victor Wallin produktägare på Pair.

För ytterligare information, vänligen kontakta:
Christian Meijer, VD på Zesec of Sweden AB (publ)
[email protected]
+46 70 473 44 78

Om Zesec
Zesec of Sweden AB (publ) är ett SaaS-bolag inom PropTech noterat på NGM Nordic SME. Bolaget erbjuder Mobil Porttelefoni och Passage för företag och bostadsrättsföreningar. Med Zesec-appen flyttar nycklarna in i mobilen vilket gör att användarna endast behöver smartphone för att öppna entrédörren, garaget eller grinden. Fastighetens existerande elektriska lås och elslutbleck digitaliseras enkelt och kostnadseffektivt med egenutvecklad styrenhet MX som installeras av auktoriserade återförsäljare. Bolagets patentsökta molnbaserade porttelefoni med QR-kod gör att besöksmottagaren via video- och talsamtal i smartphone kan svara när någon ringer på dörren, öppna eller avvisa besöket, från var som helst i världen. Tillsammans bygger vi det nyckelfria samhället.

www.zesec.com

Om Pair AB
På Pair utvecklar vi parkeringslösningar. Men framför allt är vårt mål att genom optimering och automatisering göra livet enklare för våra användare - de som parkerar, och de som arbetar närmast dem. Redan från start ville vi skapa ett koncept som kapar så många steg som möjligt mellan frågan "har ni parkering" till dess att gästen öppnar dörren till sitt hotellrum. När stegen var kapade skulle det i slutändan ge vinster i både tid, intäkter och bättre service. Det har vi gjort med Pair. Det bästa kvittot på att vi har lyckats är när våra kunder säger "varför har vi inte gjort så här tidigare".

www.pairparking.com


Om Zesec

Webbplats
avsalt.com

Prenumerera

Få löpande information från Zesec via e-post.

Handelsinformation

Kurs ()
Förändring ()
Marknad NGM Nordic SME Kortnamn ZESEC ISIN-kod SE0015812540 Eminova Fondkommission