Intresset för Zesecs digitala tjänster och produkter ökar exponentiellt

Efter att Zesec genomförde nylansering av hemsidan i början av 2023 har antalet nya besökare ökat med 74% jämfört med motsvarande period föregående år. Ökningen av antalet besökare återspeglas också direkt i bolagets positiva försäljningsutveckling där maj månad är bolagets bästa hittills.

- Fler och fler upptäcker fördelarna med molnbaserade, uppkopplade passersystem som möjliggör kommunikation med besökare och öppning av dörrar utan att vara fysiskt på plats. Det är en av de faktorer som skiljer Zesec från konkurrerande system på marknaden. Därtill kommer våra konkurrenskraftiga priser som vi kan erbjuda tack vara nyttjandet av modern och skalbar teknologi. Vår enkelhet, driftsäkerhet och prismodell upptäcks nu av allt fler, inte minst via vår användarvänliga hemsida. Under perioden 1 januari 2023 till 30 april 2023 har bolaget i haft en abonnemangstillväxt på 126% sedan årets början och en tillväxt i hårdvaruförsäljning med 148% jämfört med 1 januari till 30 april 2022 vilket är mycket glädjande, säger Christian Meijer VD för Zesec.

För ytterligare information, vänligen kontakta:
Christian Meijer, VD på Zesec of Sweden AB (publ)
[email protected]
+46 70 473 44 78

Om Zesec
Zesec of Sweden AB (publ) är ett SaaS-bolag inom PropTech noterat på NGM Nordic SME. Bolaget erbjuder Mobil Porttelefoni och Passage för företag och bostadsrättsföreningar. Med Zesec-appen flyttar nycklarna in i mobilen vilket gör att användarna endast behöver smartphone för att öppna entrédörren, garaget eller grinden. Fastighetens existerande elektriska lås och elslutbleck digitaliseras enkelt och kostnadseffektivt med egenutvecklad styrenhet MX som installeras av auktoriserade återförsäljare. Bolagets patentsökta molnbaserade porttelefoni med QR-kod gör att besöksmottagaren via video- och talsamtal i smartphone kan svara när någon ringer på dörren, öppna eller avvisa besöket, från var som helst i världen. Tillsammans bygger vi det nyckelfria samhället.

www.zesec.com


Om Zesec

Webbplats
avsalt.com

Prenumerera

Få löpande information från Zesec via e-post.

Handelsinformation

Kurs ()
Förändring ()
Marknad NGM Nordic SME Kortnamn ZESEC ISIN-kod SE0015812540 Eminova Fondkommission