HSB-föreningen BRF Ryttaren i Varberg har installerat Zesec

Zesecs återförsäljare Låsservice i Varberg har genomfört lyckad installation för HSB-föreningen BRF Ryttaren 

BRF Ryttaren är en av de äldsta bostadsrättsföreningarna i Varberg och har valt att installera Zesec. En lyckad installation som gjordes av Zesecs nya återförsäljare i Hallandsregionen, Låsservice i Varberg.

-Vi har precis byggt ett gym i en av våra lokaler för de boende att få tillgång till. Med Zesecs digitala tjänst på lokalen kan vi på ett enkelt och smidigt sätt dela ut digitala temporära nycklar till de boende som valt att lägga till gymaccess. Vi får bättre kontroll på vilka som har tillgång till lokalen och kan på ett smidigt sätt dela ut nycklar. Med Zesec slipper vi omständlig administration av taggar genom att lösningen är mobil och uppkopplad. Zesec är lätthanterligt och smidigt, vi är glada att ha valt mobil passage till vårt gym, säger Micael Hagsten vice ordförande BRF Ryttaren.

-Zesecs tjänster har många möjligheter och är enkelt utbyggningsbart. Vår digitala styrenhet MX kan installeras på alla sorters dörrar som idag har elektriskt lås eller slutbleck och konvertera dem till digitalt uppkopplade. BRF Ryttaren ger bevis på alla möjligheter med Zesec och vi är glada att en så anrik förening valt att installera Zesec, säger Magnus Gilborne VD på Zesec.

För ytterligare information, vänligen kontakta:
Magnus Gilborne, VD på Zesec of Sweden AB (publ)
[email protected]
+46 70 375 40 74

Om Zesec
Zesec of Sweden AB (publ) är ett SaaS-bolag inom PropTech noterat på NGM Nordic SME. Bolaget erbjuder digital porttelefoni och access för flerbostadsfastigheter och kontor. Med Zesec-appen flyttar nycklarna in i mobilen vilket gör att användarna endast behöver smartphone för att öppna entrédörren, garaget eller grinden. Fastighetens existerande elektriska lås digitaliseras enkelt och kostnadseffektivt med egenutvecklad styrenhet MX installerad av auktoriserad återförsäljare. Bolagets patentsökta molnbaserade porttelefoni-lösning med QR-kod gör att besöksmottagaren via video- och talsamtal i smartphone kan svara när någon ringer på dörren, öppna eller avvisa besöket, från var som helst i världen. Vi bygger det nyckelfria samhället.
www.zesec.com

Om Låsservice i Varberg AB
Vi hjälper dig med allt inom säkerhet; Lås, nycklar, nyckeltillverkning, dörrstängare, kassaskåp, beslag, passersystem, kodlås, kortläsare, dörrautomatik, reparationer, låsmontering, låsöppning mm. Via våra samarbetspartners hjälper vi dig med inbrottslarm, brandlarm och kameraövervakning CCTV. Vi har lång erfarenhet inom säkerhetsbranschen.
www.lasserviceivbg.se

Om HSB BRF Ryttaren
HSB föreningen BRF Ryttaren är en av de äldsta bostadsrättsföreningarna i Varberg. Föreningen bildades år 1957 och äger två fastigheter, totalt
118 lägenheter.
https://www.allabrf.se/hsb-brf-ryttaren-i-varberg/summering


Om Avsalt Group

Webbplats
avsalt.com

Prenumerera

Få löpande information från Avsalt Group via e-post.

Handelsinformation

Kurs ()
Förändring ()
Marknad NGM Nordic SME Kortnamn AVSALT ISIN-kod SE0015812540