HallandsHamnar väljer Zesecs lösningar

HallandsHamnar är en av Sveriges 10 största hamnar och erbjuder moderna logistiklösningar. Zesecs mobila porttelefoni har med framgång installerats på HallandsHamnars huvudkontor av Zesecs återförsäljare Protectum AB

Zesecs molnbaserade mobila porttelefoni gör det enkelt att se vem som ringer på och öppna från distans. HallandsHamnar är ett modernt logistikföretag som fokuserar på utveckling och framtidens logistiklösningar samt är Sveriges mest kundanpassade, effektiva och nytänkande hamnföretag.

-Att välja Zesecs tjänst för mobil porttelefoni erbjuder våra kollegor en modern och smidig nyckelhantering samt flexibilitet i sin vardag, det är innovativt och spar tid. Besökaren skannar en QR-kod i entrén och väljer vem man vill besöka från en digital lista i telefonen. Ett video- och röstsamtal kopplas upp med mottagarens smartphone. Vi är mycket nöjda med installationen och funktionen, säger Tony Ortenlöf CTO på HallandsHamnar.

-Det är hedrande att ett bolag som HallandsHamnar väljer Zesec då de är Sveriges mest nytänkande hamnföretag. Med mobil porttelefoni installerad på HallandsHamnars huvudkontor får medarbetarna en mer flexibel vardag. Vi är stolta över att ha våra tjänster hos en fullservicehamn med så bred erfarenhet och fokus på modern utveckling, säger Martin Konczak Försäljningschef på Zesec.

För ytterligare information, vänligen kontakta:
Magnus Gilborne, VD på Zesec of Sweden AB (publ)
[email protected]
+46 70 375 40 74

Om Zesec
Zesec of Sweden AB (publ) är ett SaaS-bolag inom PropTech noterat på NGM Nordic SME. Bolaget erbjuder Mobil Porttelefoni och Passage för företag och bostadsrättsföreningar. Med Zesec-appen flyttar nycklarna in i mobilen vilket gör att användarna endast behöver smartphone för att öppna entrédörren, garaget eller grinden. Fastighetens existerande elektriska lås och elslutbleck digitaliseras enkelt och kostnadseffektivt med egenutvecklad styrenhet MX som installeras av auktoriserade återförsäljare. Bolagets patentsökta molnbaserade porttelefoni med QR-kod gör att besöksmottagaren via video- och talsamtal i smartphone kan svara när någon ringer på dörren, öppna eller avvisa besöket, från var som helst i världen. Tillsammans bygger vi det nyckelfria samhället.

www.zesec.com


Om HallandsHamnar
HallandsHamnar är en fullservicehamn med bred erfarenhet och kapacitet inom segmenten Recycling, Skogsprodukter, Pappersmassa, Containers, Bulk, RoRo, Biobränsle, Stålprodukter, Bilar och Projektlaster. Vårt geografiskt strategiska läge tillsammans med tågpendlar med dagliga avgångar till Smålandsregionen, Mälardalen och Norrland har gjort att vi utvecklats till ett transport- och logistiknav på svenska västkusten

www.hallandshamnar.se


Om Protectum
Protectum Sverige AB grundades 1993 (då Larmtjänst i Halland AB) som partner till Securitas Direct med verksamheten i Halland. och delar av småland. Därefter har bolaget växt till ett av Hallands största lås- och säkerhetsföretag. 2011 startade man upp Protectum AB som har inriktning på Passersystem och portelefoni, samt lås och CCTV. Sedan 2022 ingår Protectum bolagagen i Sparc Group AB som erbjuder installationsbranschens mest attraktiva, kompletta och hållbara helhetserbjudande inom VVS, el-, tele- och datateknik samt lås, larm och passersystem, kameraövervakning mm.

www.protectum.nu


Om Avsalt Group

Webbplats
avsalt.com

Prenumerera

Få löpande information från Avsalt Group via e-post.

Handelsinformation

Kurs ()
Förändring ()
Marknad NGM Nordic SME Kortnamn AVSALT ISIN-kod SE0015812540