Great Security valde Zesec för eget parkeringsgarage i Göteborg

Great Security, ett av Sveriges ledande säkerhetsföretag, har framgångsrikt installerat Zesec Mobil Passage för att digitalt och nyckelfritt hantera inpassering till sitt parkeringsgarage i Göteborg.

- Genom att själva installera och dagligen använda Zesec i vårt parkeringsgarage ger vi en tydlig signal till marknaden att detta är en lösning vi rekommenderar. Att låsa upp och öppna dörrar med endast en smartphone, på plats eller på distans, öppnar nya möjligheter. Samarbetet med Zesec är därför viktigt för oss på Great Security och vi ser fram emot att vår engagerade och kunniga personal erbjuder Zesecs lösning till våra kunder, säger Michael Synnerhag Regionchef på Great Security Sverige AB.

- Great Security är en viktig samarbetspartner för Zesec i och med deras storlek, nätverk och kompetens på marknaden. Zesec ser fram emot att tillsammans med Great Security förenkla vardagen för många gemensamma kunder i vår resa mot det nyckelfria samhället, säger Patrik Sillberg försäljningschef på Zesec.

För ytterligare information, vänligen kontakta:
Christian Meijer, VD på Zesec of Sweden (publ)
[email protected]
+46 70 473 44 78

Om Zesec
Zesec of Sweden AB (publ) är ett SaaS-bolag inom PropTech noterat på NGM Nordic SME. Bolaget erbjuder Mobil Porttelefoni och Passage för företag och bostadsrättsföreningar. Med Zesec-appen flyttar nycklarna in i mobilen vilket gör att användarna endast behöver smartphone för att öppna entrédörren, garaget eller grinden. Fastighetens existerande elektriska lås och elslutbleck digitaliseras enkelt och kostnadseffektivt med egenutvecklad styrenhet MX som installeras av auktoriserade återförsäljare. Bolagets patentsökta molnbaserade porttelefoni med QR-kod gör att besöksmottagaren via video- och talsamtal i smartphone kan svara när någon ringer på dörren, öppna eller avvisa besöket, från var som helst i världen. Tillsammans bygger vi det nyckelfria samhället.

www.zesec.com

Om Great Security
Great Security är ett av Sveriges ledande säkerhetsföretag med 630 MSEK i årsomsättning, 400 anställda, 24 kontor, 20 butiker och ISO-certifiering inom miljö och kvalitet. Great Security utgår från visionen: "Great Security ska vara förstahandsvalet för kunder och medarbetare. Genom den mest engagerade och kunniga personalen ska Great Security skapa, implementera och underhålla smarta säkerhetslösningar i teknikens framkant för att fylla kundernas trygghetsbehov, såväl stora som små.

www.greatsecurity.se


Om Avsalt Group

Webbplats
avsalt.com

Prenumerera

Få löpande information från Avsalt Group via e-post.

Handelsinformation

Kurs ()
Förändring ()
Marknad NGM Nordic SME Kortnamn AVSALT ISIN-kod SE0015812540