Framgångsrikt samarbete med affärssystemet Wondr

I mars 2022 tecknade Zesec avtal med Wondr, ett affärssystem för den nordiska gym- och träningsbranschen. Det ömsesidiga samarbetet har utvecklats på ett positivt sätt för bägge parter och skapat värden för såväl Wondr som Zesec

Gym- och träningsanläggningar växer både nationellt och internationellt. Branschen spenderar idag miljontals kronor på plastkort och taggar som är både dyrt samt skadligt för miljön. Med Zesec används istället potentialen i en smartphone för att bygga det nyckelfria samhället.

- Zesecs produkt- och tjänsteutbud ger våra kunder och partners möjlighet till nyckelfritt tillträde till anläggningar. Vi ser fram emot att fortsätta bygga infrastruktur och skapa positiva kundupplevelser på gym- och träningsanläggningar i Norden tillsammans med Zesec, säger Jonatan Pedersen Operations Manager på Wondr.  

- Genom Wondr fick vi möjlighet att installera Zesecs passagelösning i vår lokal. Det är en smidig och modern lösning som underlättat för såväl oss som våra kunder, säger Johanna Antonsson grundare och ägare av Johannas Hälsoliv AB.

- Samarbetet med Wondr fungerar utmärkt och tillsammans har vi skapat automatiserade processer som underlättar försäljning, installation och driftsättning. Det är precis så här som ett bra samarbete skall fungera och vi ser fram emot att fortsätta utveckla det under 2023, säger Magnus Gilborne VD på Zesec.

För ytterligare information, vänligen kontakta:
Magnus Gilborne, VD på Zesec of Sweden AB (publ)
[email protected]
+46 70 375 40 74

Om Zesec
Zesec of Sweden AB (publ) är ett SaaS-bolag inom PropTech noterat på NGM Nordic SME. Bolaget erbjuder digital porttelefoni och passage för flerbostadsfastigheter och kontor. Med Zesec-appen flyttar nycklarna in i mobilen vilket gör att användarna endast behöver smartphone för att öppna entrédörren, garaget eller grinden. Fastighetens existerande elektriska lås digitaliseras enkelt och kostnadseffektivt med egenutvecklad styrenhet MX installerad av auktoriserad återförsäljare. Bolagets patentsökta molnbaserade porttelefoni med QR-kod gör att besöksmottagaren via video- och röstsamtal i smartphone kan svara när någon ringer på dörren, öppna eller avvisa besöket, från var som helst i världen. Vi bygger det nyckelfria samhället.
www.zesec.com

Om Wondr
Wondr är det smarta, avancerade och användarvänliga affärssystemet för hela träningsbranschen. På Wondr arbetar vi mot ett mål. Att våra kunder ska bli mer lönsamma! Detta har vi med oss i allt från utveckling av nya funktioner till supportsamtal. Att skaffa Wondr ska vara ett positivt affärsbeslut och över tid innebära ökad lönsamhet. Wondr grundades i Sverige och har kontor i Jönköping samt Västerås.
www.wondr.cc

Om Johannas Hälsoliv
Johannas Hälsoliv ägs av Johanna Antonsson, 29 år. Under 6 år har Johanna jobbat som inspiratör inom hälsa. Dels driver hon en träningsstudio som är ett personligt träningsställe där hon främjar hälsa utan värderingar och komplex. Hon jobbar även som online coach via en app, där hon väglett över tusen kvinnor i vardagen för att hitta sin balans mellan kost och träning. Johanna är en sann inspiratör för hur hälsa ska befinnas i våra liv!
www.johannashalsoliv.se


Om Avsalt Group

Webbplats
avsalt.com

Prenumerera

Få löpande information från Avsalt Group via e-post.

Handelsinformation

Kurs ()
Förändring ()
Marknad NGM Nordic SME Kortnamn AVSALT ISIN-kod SE0015812540