Felikss Straumits ny CTO för Zesec

Felikss Straumits tillträder uppdraget som CTO för Zesec of Sweden AB (publ) den 17 april 2023. Han efterträder Christian Herrmann som valt att återgå till verksamhet i eget bolag. I sin roll som CTO kommer Felikss leda Zesecs techteam och arbeta tätt tillsammans med VD Christian Meijer.

Felikss kommer närmast från Thomas Concrete Group AB där han under de senaste sex åren haft uppdrag som Business Application Analyst i en internationell miljö. Innan dess har han under tio år varit IT-ansvarig för AB Tefco. Felikss har lång och gedigen erfarenhet av IT och system/affärsutveckling och rekryteringen säkerställer fortsatt utveckling av Zesecs molnbaserade accesslösningar för företag och bostadsrättsföreningar.

-Vi välkomnar Felikss Straumits som ny CTO för Zesec och ser fram emot att han tar ansvaret för vår integrationsplattform och fortsatta utveckling av tjänster och produkter i enlighet med vår internationella utvecklingsplan. Vi kommer ha stor nytta av Felikss erfarenhet på vår fortsatta tillväxtresa, säger Christian Meijer VD på Zesec.

För ytterligare information, vänligen kontakta:
Christian Meijer, VD på Zesec of Sweden AB (publ)
[email protected]
+46 70 473 44 78

Om Zesec
Zesec of Sweden AB (publ) är ett SaaS-bolag inom PropTech noterat på NGM Nordic SME. Bolaget erbjuder digital porttelefoni och passage för flerbostadsfastigheter och kontor. Med Zesec-appen flyttar nycklarna in i mobilen vilket gör att användarna endast behöver smartphone för att öppna entrédörren, garaget eller grinden. Fastighetens existerande elektriska lås digitaliseras enkelt och kostnadseffektivt med egenutvecklad styrenhet MX installerad av auktoriserad återförsäljare. Bolagets patentsökta molnbaserade porttelefoni med QR-kod gör att besöksmottagaren via video- och röstsamtal i smartphone kan svara när någon ringer på dörren, öppna eller avvisa besöket, från var som helst i världen. Vi bygger det nyckelfria samhället.

www.zesec.com


Om Avsalt Group

Webbplats
avsalt.com

Prenumerera

Få löpande information från Avsalt Group via e-post.

Handelsinformation

Kurs ()
Förändring ()
Marknad NGM Nordic SME Kortnamn AVSALT ISIN-kod SE0015812540