Fastighetsbolaget Meteva Eiendom AS i Oslo valde Zesec

Meteva Eiendom är ett familjeägt fastighetsbolag i Norge som äger, förvaltar och utvecklar fastigheter med drygt 350 lägenheter och ca 12 000 kvm kommersiell yta i Osloområdet. Efter en första lyckad installation av Zesec Mobil Passage och Porttelefoni har bolaget nu valt att fortsätta digitalisera tillträdet till sina fastigheter tillsammans med Zesec

- Vi är stolta över förtroendet från Meteva Eiendom och vi ser fram emot att vara med och bidra till deras fortsatta digitalisera av fastigheter med Zesecs produkter och tjänster i Norge, säger Martin Konczak Försäljningschef på Zesec. 

- Zesecs smarta och kostnadseffektiva tjänster med mobil porttelefoni, aktivitetsloggar samt nyckelhantering är helt rätt i tiden. Digitalisering av fastigheter börjar i entrén och spar tid, pengar och är bättre för miljön. Vi ser fram emot att fortsätta utveckla samarbetet med Zesec, säger Christian Valdem VD för Meteva Eiendom AS.

För ytterligare information, vänligen kontakta:
Magnus Gilborne, VD på Zesec of Sweden AB (publ)
[email protected]
+46 70 375 40 74


Om Zesec

Zesec of Sweden AB (publ) är ett SaaS-bolag inom PropTech noterat på NGM Nordic SME. Bolaget erbjuder Mobil Porttelefoni och Passage för företag och bostadsrätts-föreningar. Med Zesec-appen flyttar nycklarna in i mobilen vilket gör att användarna endast behöver smartphone för att öppna entrédörren, garaget eller grinden. Fastighetens existerande elektriska lås och elslutbleck digitaliseras enkelt och kostnadseffektivt med egenutvecklad styrenhet MX som installeras av auktoriserade återförsäljare. Bolagets patentsökta molnbaserade porttelefoni med QR-kod gör att besöksmottagaren via video- och talsamtal i smartphone kan svara när någon ringer på dörren, öppna eller avvisa besöket, från var som helst i världen. Tillsammans bygger vi det nyckelfria samhället.

www.zesec.com

Om Meteva Eiendom
Meteva Eiendom AS är ett familjeägt fastighetsbolag som äger, förvaltar och utvecklar fastigheter med drygt 350 lägenheter och ca 12 000 kvm kommersiell yta i Osloområdet. Med hyresgästen i fokus säkerställs en hög standard och god service genom hela hyresrätten.

www.metevaeiendom.no


Om Zesec

Webbplats
avsalt.com

Prenumerera

Få löpande information från Zesec via e-post.

Handelsinformation

Kurs ()
Förändring ()
Marknad NGM Nordic SME Kortnamn ZESEC ISIN-kod SE0015812540 Eminova Fondkommission