Automatic Alarm genomför lyckade installationer i Stockholm med Zesec

Zesec tecknade under 2022 avtal med Stockholmsbaserade återförsäljaren Automatic Alarm som är ett väletablerat säkerhetsföretag med en stark historia som går tillbaks till 1947.

Automatic Alarm ser Zesec som en strategisk samarbetspartner och då Automatic Alarm har kunder inom alla segment från myndigheter till de största svenska företagen så ser Zesec oerhört positivt på samarbetet.

Zesecs produkt- och tjänsteutbud kommer erbjuda Automatic Alarms kunder möjlighet till nyckelfri access med smartphone samt mobil porttelefoni som tagits emot väldigt väl på marknaden.

Automatic Alarm har nu genomfört en lyckad installation på Brf Sjöportalen 1 i Hammarby Sjöstad vilket öppnar möjligheterna för fler installationer i Stockholmsområdet.

- Vi är mycket nöjda över att tillsammans med Zesec och våra kunder bygga nyckelfria lösningar inom mobil access samt porttelefoni. Det här samarbetet kommer förenkla tillvaron och vardagen för boende, fastighetsägare och besökare säger Daniel Adlivankin Säljare på Automatic Alarm.

- Att ett av Sveriges mest etablerade säkerhetsföretag väljer att gå med Zesec när det gäller att installera framtidens nyckelfria lösningar gör mig väldigt stolt. Det här är också ett bevis på att våra partnerskap med återförsäljare genererar affärer. Vidare har vi en ambition att tillsammans med Automatic Alarm utveckla kundernas fastigheter på ett positivt sätt säger Magnus Gilborne VD på Zesec.

För ytterligare information, vänligen kontakta:
Magnus Gilborne, VD på Zesec of Sweden AB (publ.)
[email protected]
+46 70 375 40 74

Om Zesec
Zesec of Sweden AB (publ.) är ett bolag, noterat på NGM Nordic SME, som digitaliserar infrastrukturen för fastigheter med mobil porttelefoni och access. Med Zesec-appen flyttar nycklarna in i mobilen vilket gör att exempelvis fastighetsskötare eller boende inte behöver använda fysisk nyckel, kort eller nyckelbricka för att komma in eller vara fysiskt på plats för att släppa in någon. Bolaget har skapat en digital integrationsplattform som är kompatibel med marknadens digitala lås. Vi bygger det nyckelfria samhället.

 www.zesec.com

 
Om Automatic Alarm AB
Automatic Alarm grundades 1947 och är ett säkerhetsföretag med representation i hela Sverige samt erbjuder marknadens mest efterfrågade lösningar inom inbrottslarm, passersystem, kameraövervakning, brandlarm, lås och större kundanpassade integrationsprojekt. Bakom Automatic Alarms installationer finns en yrkesstolthet och ett hantverk som avspeglas än idag.

www.automaticalarm.se


Om Zesec

Webbplats
avsalt.com

Prenumerera

Få löpande information från Zesec via e-post.

Handelsinformation

Kurs ()
Förändring ()
Marknad NGM Nordic SME Kortnamn ZESEC ISIN-kod SE0015812540 Eminova Fondkommission