Xavitech rekryterar ny

Företagets styrelse och vd Jonathan Grip har olika syn på hur vi skall utveckla bolaget och väljer därför att gå skilda vägar. Arbetet med att rekrytera Grips efterträdare inleds omedelbart.

Xavitech är ett börsnoterat bolag som är på stark frammarsch. Efter en lyckad nyemission våren 2017 listades bolaget på NGM Nordic MTF.

- Vi står inför en ny och mycket spännande period och Xavitech kommer ha nytta av att få in nya idéer och erfarenheter inom främst kommunikation, marknadsföring och försäljning. Det är dessa egenskaper som vi främst kommer att prioritera när vi nu söker ny vd, säger styrelseordförande Johan Stenberg. Jonathan Grip har arbetat inom Xavitech sedan 2005, under de tre senaste året i rollen som vd. Han kommer att stanna kvar på posten i väntan på att en ny vd har rekryterats, som längst fram till den 22 december 2017.

- Det har varit fantastiskt att få jobba med en så mångsidig och målmedveten medarbetare. Jonathan har betytt väldigt mycket för Xavitech och vi har fortsatt fullt förtroende för varandra, säger Johan Stenberg.

- Jag har de senaste tre åren som VD arbetat målmedvetet med att successivt öka försäljningen, förbättra resultatet och att bygga ett internationellt återförsäljarnätverk for bolagets produkter. Detta har varit enormt spännande och det har varit en ära att arbeta för Xavitech sedan starten. Jag ser nu fram emot nya spännande utmaningar och jag önskar styrelsen och Xavitech all lycka, säger Jonathan Grip.

Härnösand, 3 oktober 2017

Styrelsen i Xavitech AB

Johan Stenberg, Ordförande
070 482 77 00
[email protected]

Denna information är sådan information som Xavitech AB (publ) är skyldig att offentliggöra enligt EU:s marknadsmissbruksförordning och lagen om värdepappersmarknaden. Informationen lämnades genom ovanstående kontaktpersons försorg, för offentliggörande den 3 oktober 2017.

Hemsida: www.xavitech.com

Kort om Xavitech

Xavitech som är listat på NGM Nordic MTF har utvecklat och patenterat en unik skalbar pumpteknologi som för närvarande har sitt huvudsakliga användningsområde inom gas analys för miljö-, industri- och medicintekniska produkter. Med ett patenterat inbyggt, optiskt styrsystem och intelligent mjukvara erhålls marknadsledande livslängd och unika möjligheter till miniatyrisering och kostnadsrationalisering. Xavitech erbjuder pumpar, utvecklingstjänster och licensiering av teknologi. Genom att paketera kundanpassade funktionslösningar i den inbyggda mjukvaran i pumpen erhåller kunderna unika fördelar.


Om Xavi Solutionnode

Prenumerera

Få löpande information från Xavi Solutionnode via e-post.

Handelsinformation

Kurs ()
Förändring ()
Marknad Nordic SME Kortnamn XAVI-B ISIN-kod SE0003088541