Willak levererar lådor och kabinetter till Swemet AB

Swemet har under våren designat ett eget batterisystem för lite större kunders behov. Som underleverantör för mekaniska lådor och kabinett anlitas Willak AB. Med Willaks maskinella resurser med stansmaskin och bockmaskin kan robusta lösningar för batterisystem tillverkas. Särskilda krav ställs på mekaniken eftersom varje batterimodul väger ca 70kg och ett kabinett kan innehålla 8-10 batterimoduler. Mekaniken är helt utvecklad av Willak på uppdrag av Swemet.

"Detta innebär att vi utökar våra möjligheter till att kapitalisera på våra resurser. Vi ser fram emot samarbete med Swemet med vår expertis och detta bidrar till ökade intäktströmmar för Willak." - Martin Axelsson, VD Willak AB.

För ytterligare information, vänligen kontakta:

Martin Axelsson, VD
Telefon: +46 73 246 74 14
E-post: [email protected] 

Jan Axelsson, styrelseordförande
Telefon: +46 70 952 12 80
E-post: [email protected] 

Informationen publicerad torsdag den 24 augusti 2023  kl. 10:00.

Kort om Willak

Willak är en leverantör av smarta byggsystem till byggbolag som i första hand bygger flerbostadshus. Bolagets byggsystem består av flera egenutvecklade produkter som tillsammans gör att byggnation av främst flerfamiljshus blir mer rationell än traditionella metoder. Willaks egna produkter är prefabricerade utfackningsväggar och ett patenterat stålpelarsystem med tillhörande brandisolering. Willak har själva utvecklat sina tillverkningsmetoder, vilket har lett till att Bolagets lösning överträffar konkurrenter som inhandlar komponenter från leverantörer med hänsyn till ledtider, kvalité och utvecklingspotential.

Bolagets B-aktier är upptagna till handel på Nordic SME.


Om WilLak

WilLak är en leverantör av smarta byggsystem till byggbolag som i första hand bygger flerbostadshus.

Webbplats
www.willak.se
Bransch
Konstruktion och material

Prenumerera

Få löpande information från WilLak via e-post.

Handelsinformation

Kurs ()
Förändring ()
Marknad Nordic SME Kortnamn WIL ISIN-kod SE0008964266

IR-Kontakt

Jan Axelsson Styrelseordförande [email protected] 070-9521280