Unibap vinnare av Subcontractor Jumpstart

Unibap belönades med första pris och en innovationscheck på 100 000 kronor i tävlingen "Subcontractor Jumpstart". Med följande motivering utnämndes Unibap till vinnare:

Unibap har redan bevisat sig på marknaden för AI. Juryn har satt särskild vikt vid den tekniska höjden, uniciteten och teamets kompetens.

- Vi bygger tvärvetenskapliga lösningar baserade på rymdteknik, AI och robotik. Tillsammans utgör dessa områden en stark grund för intelligent, industriell automation. Vi är mycket glada över att få detta erkännande, säger Fredrik Bruhn, VD på Unibap.

Subcontractor Jumpstart arrangeras av Elmia Subcontractor, Teknikföretagen och Mjärdevi Science Park. Årets startfält bestod av åtta företag som samtliga har nominerats för sin starka tillväxt och banbrytande teknik.

2017-11-16

För mer information, vänligen kontakta:

Fredrik Bruhn
Verkställande direktör Unibap AB (publ)
[email protected]
+46 70 783 32 15

Kort om Unibap

Unibap är ett modernt IT-bolag som ligger i framkant med integration av AI-lösningar och robotik. Bakgrunden till Unibap är erfarenheter från mångårig utforskning av rymden, av tillverkning av ruggade industridatorlösningar och robotiklösningar. Grundarna kombinerar forskning och industriell erfarenhet för att utveckla en AI-hjärna som kan användas för intelligenta automations- och robotiksystem med nyindustrialisering och effektivisering i tillverkarleden, i såväl stora som små företag. Bolaget handlas på marknaden Nasdaq First North under ticker UNIBAP.

För mer information, vänligen besök Bolagets hemsida www.unibap.com.

Mangold Fondkommission AB, tel. +46 8 5030 1550, är Bolagets Certified Adviser.


Om Unibap

Bolaget är ett modernt IT-bolag som ligger i framkant med integration av AI-lösningar och robotik. Unibap digitaliserar industrins produktion och tillverkning genom att göra blinda robotar seende i kombination med mänskliga förmågor för kvalitetsavsyning och automatisering. Bakgrunden till Unibap är erfarenheter från mångårig utforskning av rymden, av tillverkning av ruggade industridatorlösningar och robotiklösningar.

Webbplats
www.unibap.com

Prenumerera

Få löpande information från Unibap via e-post.

Handelsinformation

Kurs ()
Förändring ()
Marknad Nasdaq First North Growth Market Kortnamn UNIBAP ISIN-kod SE0009606809 Certified Adviser FNCA