REG

Förändringar i Unibaps ledning

Unibap har rekryterat Lars Sundberg till tjänsten som Head of Operations och Fredrik Bruhn, bolagets Chief Evangelist lämnar sin operativa roll i bolaget.

Lars Sundberg kommer närmast från tjänsten som programchef vid Thermo Fischer Scientific. Lars har lång erfarenhet från produktutveckling och projektledning samt från att leda R&D-team. Lars tillträder tjänsten den 17 januari 2023.

Fredrik Bruhn, Chief Evangelist och en av bolagets grundare, lämnar sin operativa roll den 28 februari 2023. Fredrik kvarstår som ledamot i bolagets styrelse.  

-   Jag är väldigt glad och stolt över hur bolaget har vuxit från starten 2013 till där vi är idag. När vi nu tar nästa steg i bolagets utveckling och fokuserar på att bygga upp produktionskapacitet och skalbarhet känns det rätt för mig att lämna bolagets operativa ledning, säger Fredrik Bruhn.  

-  Jag är mycket glad över att vi rekryterat Lars Sundberg till positionen som Head of Operations. Hans kunskap och erfarenhet är precis rätt för Unibap i den fas vi befinner oss. Lars kommer med gediget dator- och mjukvarukunnande, kombinerat med erfarenhet från samverkan mellan produktion och utveckling. Jag vill också rikta ett varmt tack till Fredrik som under de senaste 10 åren, genom sin djupa kunskap och starka vision om att demokratisera rymden, byggt ett innovativt bolag som nu står redo att skala upp sin verksamhet till nästa nivå, säger Johan Åman, VD Unibap

För mer information, vänligen kontakta:

Johan Åman 

Verkställande Direktör

[email protected]

+46 70 821  00 51

 

Kort om Unibap

Unibap är ett högteknologiskt företag som vill automatisera och effektivisera industrin och rymdfart. Med smarta lösningar baserade på AI och robotik vill vi höja kvaliteten och öka produktiviteten för våra kunder samt eliminera farliga arbetsuppgifter som i dag utförs manuellt. Unibap arbetar för att ha en positiv inverkan på både samhälle och miljö. Bolagets kvalitetsledningssystem är certifierat enligt SS-EN ISO 9001:2015. Bolaget är noterat vid Nasdaq First North Growth Market.

För mer information, vänligen besök Bolagets hemsida unibap.com.

FNCA Sweden AB, +46 8-528 00 399, [email protected], är Bolagets Certified Adviser.


Om Unibap

Bolaget är ett modernt IT-bolag som ligger i framkant med integration av AI-lösningar och robotik. Unibap digitaliserar industrins produktion och tillverkning genom att göra blinda robotar seende i kombination med mänskliga förmågor för kvalitetsavsyning och automatisering. Bakgrunden till Unibap är erfarenheter från mångårig utforskning av rymden, av tillverkning av ruggade industridatorlösningar och robotiklösningar.

Webbplats
www.unibap.com

Prenumerera

Få löpande information från Unibap via e-post.

Handelsinformation

Kurs ()
Förändring ()
Marknad Nasdaq First North Growth Market Kortnamn UNIBAP ISIN-kod SE0009606809 Certified Adviser FNCA