REGMAR

Time People Group AB (publ) rekryterar Mikael Tjernlund som ny vd och koncernchef

Mikael tar med sig gedigen erfarenhet och expertis inom branschen, vilket gör honom väl lämpad att leda Time People Group in i nästa fas av tillväxt och utveckling. Hans omfattande erfarenhet av strategiskt ledarskap och marknadskännedom kommer att vara till stor nytta för företagets framtida framgångar.

- Vi är mycket glada att välkomna Mikael Tjernlund till Time People Group. Hans beprövade ledarskap och vision kommer att stärka vår position på marknaden och driva företaget framåt. Vi ser fram emot att arbeta tillsammans med Mikael och bolagets ledningsteam för att fortsätta leverera högkvalitativa lösningar och tjänster till våra kunder säger Tony Andersson, styrelseordförande.

- Jag är mycket entusiastisk över att få förtroendet och möjligheten att leda Time People Group och ser fram emot att bidra till företagets framtida framgångar. Det känns stimulerande att få vara med och utveckla gruppen som helhet och på ett förnuftigt och framtidsinriktat sätt ta tillvara på all inneboende kraft, innovation och samarbetsmöjligheter som finns hos alla medarbetare i koncernen, säger Mikael Tjernlund.

Vi önskar Mikael all framgång i sin nya roll och ser fram emot de framsteg och innovationer han kommer att medföra.

Time People Group består av specialiserade konsultbolag, som verkar under egna varumärken med tydlig inriktning och kompetens. Tillsammans med moderbolaget bildar de en koncern med bred erfarenhet, spetskompetens och stor leveranskapacitet. Den operativa konsultverksamheten bedrivs genom de specialiserade dotterbolagen, där merparten av bolagen har varit verksamma inom sina respektive specialistområden i mer än 20 år. Bolagets vision är att fortsätta bygga den självklara arenan för framgångsrika specialistbolag.

Läs mer om Time People Group på timepeoplegroup.com

För ytterligare information kontakta:
Tony Andersson, styrelseordförande, Time People Group AB (publ),
mejl:
 [email protected]


Denna information är sådan information som Time People Group AB (publ) är skyldigt att offentliggöra enligt EU:s marknadsmissbruksförordning. Informationen lämnades genom ovanstående kontaktpersons försorg, för offentliggörande den 19 augusti 2024 kl 15.00 CEST.


Om Time People Group

En specialistkonsultkoncern som förvärvar, utvecklar och stödjer kompetensorienterade dotterbolag.

Webbplats
www.timepeoplegroup.com
Bransch
Teknik

Prenumerera

Få löpande information från Time People Group via e-post.

Handelsinformation

Kurs ()
Förändring ()
Marknad Nordic SME Kortnamn TPGR ISIN-kod SE0010442962

IR-Kontakt

Peter Ewers Tillförordnad koncernchef och vd Efftre [email protected] +46(0)70 261 73 30