Valberedningens förslag till ny styrelse i Tempest Security

Valberedningen för Tempest Security AB (publ) har lämnat sitt förslag till ny styrelse inför årsstämman den 24 maj 2018. En enhällig valberedning föreslår omval av Anders Laurin som styrelseordförande samt Mikael Silfverberg, Cecilia Jinert Johansson och Andrew Spry som ledamöter. Nyval föreslås av Christina Karlsson Kazeem.

Christina Karlsson Kazeem sitter i dagsläget i styrelsen för Castellum och Tomorrow China. Hon är civilingenjör från Kungliga Tekniska Högskolan i Stockholm och har en stark bakgrund inom digital strategi och marknadsföring. Christina Karlsson Kazeem arbetar idag som vd för Hilanders och kommer dessförinnan från en tjänst som marknadschef på Niscayah (Stanley Security). Utöver styrkan med sin bakgrund inom marknadsföring och digitalisering så har Christina Karlsson Kazeem erfarenhet av att bygga verksamheter internationellt.

Anders Laurin, styrelseordförande för Tempest Security AB, Andrew Spry, vd och grundare Tempest Security AB, Mikael Silfverberg, ägare av Silfvergruppen AB och Cecilia Jinert Johansson, Interim Operations Manager Dinex Group föreslås till omval som ledamöter, medan Mathias Hermansson avböjt omval till förmån för en ny operativ roll.

"Tempest styrelse har den breda bakgrund vi ser att vi behöver för att kunna genomföra den transition vi föresatt oss att slutföra under de kommande åren från att ha varit ett bevakningsföretag till att bli en internationell säkerhetspartner. Vårt första halvår på Nasdaq First North har givit oss tiden att sätta arbetssättet i styrelsen och vi ser nu fram emot att arbeta vidare utefter den". Enligt Tempest Securitys bolagsordning skall styrelsen bestå av minst tre och högst fem ledamöter. Valberedningen har i enlighet med stämmans beslut bestått av de tre största ägarna, i år representerade genom Andrew Spry (ordf) och Thomas Löfving.

2018-05-11

För ytterligare information kontakta:
Andrew Spry, vd [email protected] 070-931 25 03

Om Tempest Security AB (publ)
Tempest Security AB (publ) är ett av Sveriges snabbast växande säkerhetsbolag. Vi arbetar med långsiktiga relationer med både våra kunder samt medarbetare och ser oss som en partner till alla vi stödjer i säkerhetsfrågor. Våra lösningar anpassas efter kundens behov och vi står redo att hantera alla aspekter av våra kunders säkerhet, från bevakning med stationär personal eller rondbilar till personskydd, utredningar, bakgrundskontroller, säkerhetsinstallationer och service, larmcentraltjänster och mycket annat. Vi har vårt säte i Sverige och majoriteten av våra anställda finns här. Sedan 2017 är vi etablerade även i Storbritannien, Tyskland och Turkiet och sedan 2018 i Finland och Norge. Tempest Security är noterat på Nasdaq First North sedan 6 december 2017.

Om Tempest Security

Webbplats
investor.tempest.se
Bransch
Industrivaror och -tjänster

Prenumerera

Få löpande information från Tempest Security via e-post.

Handelsinformation

Kurs ()
Förändring ()
Marknad Nasdaq First North Premier Growth Market Kortnamn TSEC ISIN-kod SE0010469221 Certified Adviser Eminova Fondkommission

IR-Kontakt

Henrik Vikland Chief Financial Officer [email protected] 010-457 77 60