Tempest Security tecknar avtal med Max Hamburgerrestauranger

"Max Hamburgerrestauranger har höga krav på sina leverantörer och det faktum att vi fått i uppdrag att bevaka deras restauranger i Stockholm och Uppsala ser vi som bevis för att vår kvalitet höjer sig över mängden. Vi ser fram emot en långsiktig relation med Max Hamburgerrestauranger" säger Andrew Spry, VD för Tempest Group.

Tempest Security hanterar sedan 2009 de bevakningstjänster som ingår i helhetslösningarna. Vi sköter allt från stationär- och butiksbevakning, rondering, kameraövervakning och larmutryckning till parkeringsbevakning, skydds- och ordningsvakter och mycket mer.

Vi skräddarsyr en enhetlig och täckande lösning efter dina behov. Utöver säkerhetsutbudet har vi även ett antal specialtjänster, till exempel utbildning av dig eller din personal för att skapa en tryggare arbetsplats. Uppgifterna samordnas efter dina önskemål med andra tjänster från Tempest Services.

Bolaget ingår i Tempest Group som sysselsätter hundrafemtio anställda och omsätter runt 30 MSEK per år.

Om Tempest Security

Webbplats
investor.tempest.se
Bransch
Industrivaror och -tjänster

Prenumerera

Få löpande information från Tempest Security via e-post.

Handelsinformation

Kurs ()
Förändring ()
Marknad Nasdaq First North Premier Growth Market Kortnamn TSEC ISIN-kod SE0010469221 Certified Adviser Eminova Fondkommission

IR-Kontakt

Henrik Vikland Chief Financial Officer [email protected] 010-457 77 60