Tempest Security tecknar avtal gällande bevakningstjänster med Tumba Centrum och Högdalen Centrum

Tempest Security har tecknat avtal med Niam VII Stationsfastigheter om leverans av bevakningstjänster i Tumba Centrum samt Högdalen Centrum.

Avtalen påbörjas den 1 augusti 2021 och löper tills vidare. Värdet för de båda avtalen på årsbasis beräknas uppgå till ca. 5 miljoner kronor.

- Vi har under åren haft ett gott samarbete med Tempest gällande bevakning och säkerhet. Det känns tryggt att ge dem förtroende att även sköta säkerheten för våra fastigheter i Tumba Centrum samt Högdalen Centrum, säger Maikel Ablahad, Niam VII Stationsfastigheter.

- Att få förtroendet att leverera säkerhetstjänster till Tumba och Högdalens centrum är glädjande. Vi på Tempest Security har lång erfarenhet av att leverera våra tjänster till serviceintensiva handelsmiljöer. Nu när vi ingår i detta avtal är det ett ytterligare bevis på vår kvalitet och kundnöjdhet, säger Andrew Spry, VD på Tempest Security AB (publ).

För ytterligare information kontakta:
Andrew Spry, VD Tempest Security AB (publ)
[email protected]
072-454 14 30

Tempest Securitys aktie är listad på Nasdaq First North Premier Growth Market.

Tempest Securitys Certified Adviser är Eminova Fondkommission AB +46 (0)8 - 684 211 00, [email protected], www.eminova.se

Tempest Security AB (publ) är ett av Sveriges snabbast växande säkerhetsbolag. Vi arbetar med långsiktiga relationer med både våra kunder samt medarbetare och ser oss som en partner till alla vi stödjer i säkerhetsfrågor. Våra lösningar anpassas efter kundens behov och vi står redo att hantera alla aspekter av våra kunders säkerhet, från bevakning med stationär personal eller rondbilar till personskydd, utredningar, bakgrundskontroller, säkerhetsinstallationer och service, larmcentraltjänster och mycket annat. Vi har vårt säte i Sverige och majoriteten av våra anställda finns här. Sedan 2017 är vi etablerade även i Storbritannien, Tyskland och Turkiet, 2018 i Norge och 2020 i Danmark. 2021 lanserade vi oss i USA.


Om Tempest Security

Webbplats
investor.tempest.se
Bransch
Industrivaror och -tjänster

Prenumerera

Få löpande information från Tempest Security via e-post.

Handelsinformation

Kurs ()
Förändring ()
Marknad Nasdaq First North Premier Growth Market Kortnamn TSEC ISIN-kod SE0010469221 Certified Adviser Eminova Fondkommission

IR-Kontakt

Henrik Vikland Chief Financial Officer [email protected] 010-457 77 60