Tempest Security ingår avtal med Socialstyrelsen rörande säkerhetstjänster

Tempest Security har tilldelats avtal med Socialstyrelsen rörande leverans av säkerhetstjänster. Avtalet sträcker sig under 4 år inklusive optionsår och avtalsvärdet beräknas uppgå till minst 15 miljoner kronor under avtalsperioden.

Avtalet startar under juni 2020.

-Att Socialstyrelsen väljer Tempest som sin säkerhetsleverantör är viktigt för oss på Tempest. Vi fortsätter därmed att öka i försäljningen till offentlig sektor vilket är viktigt för kundmixen och stödjer vårt arbete med att ha en spridning av kundgrupper inom verksamhetsgrenen säger Andrew Spry VD på Tempest Security.

För ytterligare information kontakta:
Andrew Spry, VD Tempest Security AB (publ)
[email protected]
072-454 14 30

Tempest Security är listad på Nasdaq First North Growth Market/BRIG.
Tempest Securitys Certified Adviser är Eminova Fondkommission AB +46 (0)8 - 684 211 10, [email protected], www.eminova.se

Tempest Security AB (publ) är ett av Sveriges snabbast växande säkerhetsbolag. Vi arbetar med långsiktiga relationer med både våra kunder samt medarbetare och ser oss som en partner till alla vi stödjer i säkerhetsfrågor. Våra lösningar anpassas efter kundens behov och vi står redo att hantera alla aspekter av våra kunders säkerhet, från bevakning med stationär personal eller rondbilar till personskydd, utredningar, bakgrundskontroller, säkerhetsinstallationer och service, larmcentraltjänster och mycket annat. Vi har vårt säte i Sverige och majoriteten av våra anställda finns här. Sedan 2017 är vi etablerade även i Storbritannien, Tyskland och Turkiet och sedan 2018 i Finland och Norge.

Bifogade filer

PRM-Socialstyrelsen.pdf

Om Tempest Security

Webbplats
investor.tempest.se
Bransch
Industrivaror och -tjänster

Prenumerera

Få löpande information från Tempest Security via e-post.

Handelsinformation

Kurs ()
Förändring ()
Marknad Nasdaq First North Premier Growth Market Kortnamn TSEC ISIN-kod SE0010469221 Certified Adviser Eminova Fondkommission

IR-Kontakt

Henrik Vikland Chief Financial Officer [email protected] 010-457 77 60