Tempest Security åter nominerat till Årets Bevakningsföretag

Tempest Security AB har för andra året i rad nominerats till Årets Bevakningsföretag av tidningen Skydd och Säkerhet. Årets Bevakningsföretag koras på Security Awards, vilken går av stapeln den 15 oktober 2014.

- Vi är oerhört glada över att vi åter igen blivit nominerade, säger VD Andrew Spry. Det ger oss ett kvitto på att det vi och våra medarbetare gör är rätt. Förtjänsten ligger hos våra duktiga medarbetare som är ansiktet utåt och i alla avseenden skall återspegla bolagets grunder och värderingar. Sedan förra årets nominering har oerhört mycket hänt i bolaget med många nya medarbetare och ännu fler kunder. Vi ser att den positiva trenden fortsätter och ser fram emot en höst fylld med spännande nyheter.

Tempest Security hanterar sedan 2009 de bevakningstjänster som ingår i Tempest Groups helhetslösningar. Bolaget sköter allt från stationär- och butiksbevakning, rondering, kameraövervakning och larmutryckning till parkeringsbevakning, skydds- och ordningsvakter och mycket mer.

Tempest Security skräddarsyr en enhetlig och täckande lösning efter kundens behov. Utöver säkerhetsutbudet har bolaget även ett antal specialtjänster, till exempel utbildning av kundens personal för att skapa en tryggare arbetsplats. Uppgifterna samordnas efter kundens önskemål med andra tjänster från bolagen inom Tempest Group.

Om Tempest Security

Webbplats
investor.tempest.se
Bransch
Industrivaror och -tjänster

Prenumerera

Få löpande information från Tempest Security via e-post.

Handelsinformation

Kurs ()
Förändring ()
Marknad Nasdaq First North Premier Growth Market Kortnamn TSEC ISIN-kod SE0010469221 Certified Adviser Eminova Fondkommission

IR-Kontakt

Henrik Vikland Chief Financial Officer [email protected] 010-457 77 60