REGMAR

Tempest Security AB (publ) etablerar verksamhet i Danmark

Tempest Security har idag av danska myndigheter erhållit auktorisationer för bevakningsverksamhet i Danmark för sitt dotterbolag Tempest Security A/S.

Auktorisationen omfattar såväl traditionella bevakningstjänster som personskyddstjänster.

-Satsningen på Danmark är strategiskt viktigt då vi såväl etablerar oss i den expansiva Öresundsregionen likväl som att det är en pusselbit för vår aviserade paneuropeiska satsning säger Andrew Spry, VD på Tempest Security.

Verksamheten planeras att starta med de första kunderna under januari månad och kommer under första halvåret skalas upp.

Genom detta har Tempest Security personskyddsauktorisationer i alla skandinaviska länderna vilket är något som efterfrågats av många kunder.

-Med uppstarten av den danska verksamheten har Tempest Security nu möjlighet att leverera skandinaviska bevakningsavtal vilket vi ser ett ökande intresse för fortsätter Andrew Spry.

För ytterligare information kontakta:
Andrew Spry, VD Tempest Security AB (publ)
[email protected]
072-454 14 30

Denna information är sådan som Tempest Security är skyldig att offentliggöra enligt EU:s marknadsmissbruksförordning (MAR). Informationen lämnades, genom ovanstående kontaktpersons försorg, för offentliggörande den 21 december 2020 kl. 11:45 CET.

Tempest Security är listad på Nasdaq First North Premier Growth Market.

Tempest Securitys Certified Adviser är Eminova Fondkommission AB
+46 (0)8 - 6842110
[email protected], www.eminova.se

Tempest Security AB (publ) är ett av Sveriges snabbast växande säkerhetsbolag. Vi arbetar med långsiktiga relationer med både våra kunder samt medarbetare och ser oss som en partner till alla vi stödjer i säkerhetsfrågor. Våra lösningar anpassas efter kundens behov och vi står redo att hantera alla aspekter av våra kunders säkerhet, från bevakning med stationär personal eller rondbilar till personskydd, utredningar, bakgrundskontroller, säkerhetsinstallationer och service, larmcentraltjänster och mycket annat. Vi har vårt säte i Sverige och majoriteten av våra anställda finns här. Sedan 2017 är vi etablerade även i Storbritannien, Tyskland och Turkiet, 2018 i Norge och 2020 i Danmark.

Bifogade filer

PRM-Danmark.pdf

Om Tempest Security

Webbplats
investor.tempest.se
Bransch
Industrivaror och -tjänster

Prenumerera

Få löpande information från Tempest Security via e-post.

Handelsinformation

Kurs ()
Förändring ()
Marknad Nasdaq First North Premier Growth Market Kortnamn TSEC ISIN-kod SE0010469221 Certified Adviser Eminova Fondkommission

IR-Kontakt

Henrik Vikland Chief Financial Officer [email protected] 010-457 77 60