Tempest Group förvärvar Gregers Transkonsult AB

Tempest Group har förvärvat det auktoriserade utbildningsbolaget Gregers Transkonsult AB.

Gregers Transkonsult AB är ett auktoriserat utbildningsbolag inom segmentet personskyddsutbildning och utbildning inom handhavande av skjutvapen. Bolaget har varit verksamt sedan 1970 och genom åren rönt stor framgång.

 - Vi har under året haft en mycket stark utveckling av vår personskyddsverksamhet. För oss, likt andra leverantörer, är beprövad personal med rätt kompetens en trång sektor. Genom förvärvet av Gregers Transkonsult AB får vi möjligheten att utbilda vår egen personal, säger Andrew Spry, VD för Tempest Group. Affären är en del av vår strategi att under de kommande åren växa både organiskt och genom förvärv.

 - Jag har arbetat inom bevakningsbranschen sedan 1963 och bedrivit utbildning sedan 1970, säger Hans Greger, grundare av Gregers Transkonsult. Tempest har varit en god samarbetspartner och jag är glad över att kunna lämna över stafettpinnen till dem. Jag har ett oerhört förtroende för Tempest Group och dess ledning och jag vet att de kommer såväl förvalta som vidareutveckla vad jag skapat. Därutöver, jag kommer att fortsätta verka inom bolaget och vara ansvarig för utbildningarna och deras utformning.

Tempest Security hanterar sedan 2009 de bevakningstjänster som ingår i Tempest Groups helhetslösningar. Bolaget sköter allt från stationär- och butiksbevakning, rondering, kameraövervakning och larmutryckning till parkeringsbevakning, skydds- och ordningsvakter och mycket mer.

Tempest Security skräddarsyr en enhetlig och täckande lösning efter kundens behov. Utöver säkerhetsutbudet har bolaget även ett antal specialtjänster, till exempel utbildning av kundens personal för att skapa en tryggare arbetsplats. Uppgifterna samordnas efter kundens önskemål med andra tjänster från bolagen inom Tempest Group.

Om Tempest Security

Webbplats
investor.tempest.se
Bransch
Industrivaror och -tjänster

Prenumerera

Få löpande information från Tempest Security via e-post.

Handelsinformation

Kurs ()
Förändring ()
Marknad Nasdaq First North Premier Growth Market Kortnamn TSEC ISIN-kod SE0010469221 Certified Adviser Eminova Fondkommission

IR-Kontakt

Henrik Vikland Chief Financial Officer [email protected] 010-457 77 60