Helena Skarle träder in som tillförordnad VD för Tempest Security AB (publ.)

Styrelsen i Tempest Security har idag utsett Helena Skarle som tillförordnad verkställande direktör med omedelbart tillträde. Helena är styrelseledamot i bolaget och har under en längre period arbetat med såväl bolagets utveckling som dagliga verksamhet. Bolagets ordinarie VD, Andrew Spry kommer att vara ur tjänst tillsvidare på grund av familjeomständigheter.

- Våra tankar går till Andrew och hans familj. Vi har agerat för att ge Andrew den tid han behöver för att hantera den uppkomna situationen, samt skapa bästa möjliga förutsättningar för att han ska kunna komma tillbaka så snart som möjligt. Helena har sedan förra sommaren arbetat nära Andrew och vi är trygga med att Helena kan driva bolaget framåt under denna tid säger Daniel Nyhren, styrelseordförande i Tempest Security.

Andrew Spry är ur tjänst men fortsatt anställd i bolaget. Han kvarstår som ledamot i styrelsen och avsikten är att han skall återinträda i tjänst så fort som möjligt.

För ytterligare information kontakta:

Helena Skarle
Tf VD
070-351 23 99

Daniel Nyhren
Styrelseordförande
076-850 60 20

Tempest Securitys aktie är listad på Nasdaq First North Premier Growth Market.

Tempest Securitys Certified Adviser är Eminova Fondkommission AB +46 (0)8 - 684 211 00, [email protected], www.eminova.se

Tempest Security AB (publ) är ett av Sveriges snabbast växande säkerhetsbolag. Vi arbetar med långsiktiga relationer med både våra kunder samt medarbetare och ser oss som en partner till alla vi stödjer i säkerhetsfrågor. Våra lösningar anpassas efter kundens behov och vi står redo att hantera alla aspekter av våra kunders säkerhet, från bevakning med stationär personal eller rondbilar till personskydd, utredningar, bakgrundskontroller, säkerhetsinstallationer och service, larmcentraltjänster och mycket annat. Vi har vårt säte i Sverige och majoriteten av våra anställda finns här. Vi finns även i Danmark, Norge, Tyskland, Turkiet och i USA samt med representation i Finland, Estland och Spanien.

Bifogade filer

PRM-Tempest-tf-vd.pdf

Om Tempest Security

Webbplats
investor.tempest.se
Bransch
Industrivaror och -tjänster

Prenumerera

Få löpande information från Tempest Security via e-post.

Handelsinformation

Kurs ()
Förändring ()
Marknad Nasdaq First North Premier Growth Market Kortnamn TSEC ISIN-kod SE0010469221 Certified Adviser Eminova Fondkommission

IR-Kontakt

Henrik Vikland Chief Financial Officer [email protected] 010-457 77 60