REG

Valberedningen uppdaterar sitt förslag till SDS årsstämma den 25 april 2024

Mats Andersson har avböjt omval till SDS styrelse med anledning av en ökad arbetsinsats gällande Mats övriga operativa uppdrag. Mats kommer fortsatt att vara kvar som ägare och följa bolaget nära.

Med anledning av detta har valberedningen nominerat Roland Wallman till ersättare för Mats Andersson. Roland Wallman är storägare i SDS.

Utbildning och yrkeserfarenhet:

Roland Wallman har lång erfarenhet av entreprenörskap. Han driver för närvarande en franchise inom Swedbank Fastighetsbyrån med ett tjugotal anställda. Roland Wallman har i grunden en jur. kand. från Stockholms Universitet, är privatinvesterare i ett flertal noterade och onoterade bolag och drivs framförallt företagsmässigt av att optimera organisationen. Han arbetade som jurist med egen byrå 1994 - 2013 samt arbetat vid den juridiska fakulteten på Stockholms Universitet under 10 års tid.

För mer information kontakta:

Martin Schedin
Chief Financial Officer
+46 70 438 14 42

[email protected]

Om SDS

SDS är ett svenskt internationellt mjukvaruföretag som är specialiserat på mobila betaltjänster för mobiloperatörer, distributörer, återförsäljare och konsumenter. SDS säkerställer att telekomoperatörer kan sälja samtalstid, data och tilläggstjänster där SDS produkter och tjänster hanterar upp till 90 % av Teleoperatörens försäljning. Idag har SDS implementerat lösningar inom fintech, avancerad analys och Retail Value Management och där dessa produkter har lyckats omvandlas de till så kallade SaaS-lösningar.

SDS har cirka 288 anställda i Sverige, Frankrike, Belgien, Rumänien, Sydafrika, Ghana, Nigeria, Förenade Arabemiraten, Pakistan och Indien. SDS hanterar årligen mer än 15 miljarder transaktioner värda över 14 miljarder USD. Via över 3 miljoner månatliga aktiva återförsäljare av digitala produkter betjänas, indirekt, mer än 1100 miljoner konsumenter globalt.

SDS aktie är noterad på Nordic SME på Nordic Growth Market.

 


Om Seamless Distribution Systems

SDS är ett svenskt mjukvarubolag med lösningar för elektronisk distribution av tjänster till privatkonsumenter via mobiloperatörer i tillväxtländer. Bolaget erbjuder sina företagskunder en helhetslösning för digitala konto och transaktioner. Bolaget har kunder i alla världsdelar som når över 300 miljoner mobilanvändare via fler än 700 000 aktiva återförsäljare. SDS har cirka 130 medarbetare i Sverige, Belgien, Ghana, Nigeria, USA, Pakistan, Indien, Ecuador och Förenade Arabemiraten.

Webbplats
www.seamless.se
Bransch
Teknik

Prenumerera

Få löpande information från Seamless Distribution Systems via e-post.

Handelsinformation

Kurs ()
Förändring ()
Marknad Nordic SME Kortnamn SDS ISIN-kod SE0009994445

IR-Kontakt

Martin Schedin Chief Financial Officer [email protected] 070 438 14 42