REG

Seamless Distribution Systems AB (SDS) och Emida Technologies går samman för att expandera i Latinamerika.

Seamless Distribution Systems AB (SDS) och Emida Technologies, två ledande företag inom försäljning och distribution inom telekom, inleder ett strategiskt partnerskap i Latinamerika. Detta samarbete är en viktig milstolpe för båda bolagen för att gemensamt bearbeta de regionala marknaderna I Latinamerika.

Historiskt har bolagen betraktats som konkurrenter men samarbetet kommer att visa att deras unika förmågor kompletterar varandra på ett exceptionellt sätt och öppnar nya dörrar för tillväxt och framgång. De två företagens kombinerade expertis kommer att bidra till att påskynda den digitala transformationen hos teleoperatörer i Latinamerika. Detta sker genom att effektivisera deras verksamhet och dra nytta av toppmoderna analysverktyg.

SDS har över 30 års erfarenhet av att digitalisera försäljning och distribution för telekomoperatörer över hela världen. Genom att betjäna över 70 kunder och möjliggöra transaktioner för över 15 miljarder USD årligen i sina system har företaget varit en drivande kraft i att påskynda den digitala transformationen av telekomföretag globalt. Emidas 20 års erfarenhet på den latinamerikanska marknaden kommer att komplettera detta med ovärderliga insikter och strategisk riktning.

Eddy Cojulun, VD för SDS, och Christian Castaneda från EMIDA, är entusiastiska inför partnerskapet. De är övertygade om att detta samarbete är ett avgörande steg mot att uppnå gemensamma mål och göra en varaktig påverkan i regionen. De är övertygade om att bolagens kombinerade styrkor kommer att skapa enastående värde för sina kunder och driva på den digitala transformationen av telekomföretag i Latinamerika.

Detta partnerskap understryker båda företagens åtagande att främja tillväxt, innovation och kundnöjdhet inom sin kundkrets. När de slår sig samman för att hantera utmaningarna och möjligheterna på den latinamerikanska marknaden är de redo att omdefiniera landskapet för telekomförsäljning och distribution i regionen.

Emida Technologies är en global ledare inom fintech som främjar finansiell inkludering över hela världen för miljontals individer som inte har tillgång till en bank. Deras omfattande återförsäljarnätverk sträcker sig över 36 länder och når användare genom kvarterets bodegor, kedjebutiker och olika försäljningsställen. Med över 50 000 försäljningsställen tillhandahåller Emida kontantpåfyllningslösningar till över 3 miljoner användare varje månad. Med över 20 års erfarenhet erbjuder Emida kostnadseffektiva och anpassningsbara SaaS-plattformar skräddarsydda för teleoperatörer, huvuddistributörer, MSMEs och säljteam.

För mer information kontakta:

Martin Schedin
Chief Financial Officer
+46 70 438 14 42

[email protected]

Om SDS

SDS är ett svenskt internationellt mjukvaruföretag som är specialiserat på mobila betaltjänster för mobiloperatörer, distributörer, återförsäljare och konsumenter. SDS säkerställer att telekomoperatörer kan sälja samtalstid, data och tilläggstjänster där SDS produkter och tjänster hanterar upp till 90 % av Teleoperatörens försäljning. Idag har SDS implementerat lösningar inom fintech, avancerad analys och Retail Value Management och där dessa produkter har lyckats omvandlas de till så kallade SaaS-lösningar.

SDS har cirka 288 anställda i Sverige, Frankrike, Belgien, Rumänien, Sydafrika, Ghana, Nigeria, Förenade Arabemiraten, Pakistan och Indien. SDS hanterar årligen mer än 15 miljarder transaktioner värda över 14 miljarder USD. Via över 3 miljoner månatliga aktiva återförsäljare av digitala produkter betjänas, indirekt, mer än 1100 miljoner konsumenter globalt.

SDS aktie är noterad på Nordic SME på Nordic Growth Market.

 


Om Seamless Distribution Systems

SDS är ett svenskt mjukvarubolag med lösningar för elektronisk distribution av tjänster till privatkonsumenter via mobiloperatörer i tillväxtländer. Bolaget erbjuder sina företagskunder en helhetslösning för digitala konto och transaktioner. Bolaget har kunder i alla världsdelar som når över 300 miljoner mobilanvändare via fler än 700 000 aktiva återförsäljare. SDS har cirka 130 medarbetare i Sverige, Belgien, Ghana, Nigeria, USA, Pakistan, Indien, Ecuador och Förenade Arabemiraten.

Webbplats
www.seamless.se
Bransch
Teknik

Prenumerera

Få löpande information från Seamless Distribution Systems via e-post.

Handelsinformation

Kurs ()
Förändring ()
Marknad Nordic SME Kortnamn SDS ISIN-kod SE0009994445

IR-Kontakt

Martin Schedin Chief Financial Officer [email protected] 070 438 14 42