REG

SDS får order värd 4 miljoner SEK från den största mobiloperatören i Tunisien

Seamless Distribution Systems (SDS) har erhållit en ny kund i Tunisien och samtidigt utökat sin marknadsnärvaro i regionen. Ordern involverar mjukvarulösningar som kommer att optimera mobiloperatörens distributionskedja, från onboarding av kund till distribution av produkt. På så sätt kommer snabbare leveranstider att uppnås. Ordern är värd 4 miljoner SEK och intäkterna förväntas redovisas från tredje kvartalet 2020. Ordern kommer att bidra till återkommande intäkter under kommande år.

"Digital onboarding av nya kunder och Point of Sales är viktiga fokusområden för vår produktportfölj. Det gläder mig att en kund har förtroendet att förnya hela sin onboarding och digitala distribution genom att använda våra produkter. Optimeringen av distributionskedjan kommer att säkerställa att kunder kan dra nytta av erbjudanden från operatören omedelbart efter onboarding på bästa möjliga sätt," säger Tommy Eriksson, VD för SDS.

Beställningen inkluderar driftsättning och installation av mjukvarulösningar för end-to-end-hantering av simkortsdistribution, inklusive kundinformation och kundigenkänning, för abonnenter på sitt modersmål. Med hjälp av en toppmodern lösning från SDS kommer mobiloperatören att förbättra sin nuvarande onboardingprocess av kunder.

Operatören kommer att kunna dra nytta av funktionerna som tillhandahålls av SDS-lösningen för att göra sin onboarding, kundinformationsprocess och distributionsprocess helt digital. Detta kommer att förbättra onboardingcykeln av kunder och gör det möjligt för operatörens distributörer och återförsäljare att erbjuda snabbare och bättre tjänster till nya mobilabonnenter. Lösningen inkluderar också avancerade algoritmer och maskininlärning som förbättrar responsen och noggrannheten så att operatören kan dra nytta av utökade fördelar.

För mer information, vänligen kontakta:
Martin Schedin
Chief Financial Officer
+46 70 438 14 42
[email protected]

Om Seamless Distribution Systems AB (SDS)
SDS, Seamless Distribution Systems AB, är ett svenskt mjukvaruföretag som tillhandahåller lösningar och tjänster för digital försäljning och distribution till privatpersoner genom mobiloperatörer i tillväxtländer. Företaget erbjuder sina företagskunder en komplett lösning för digital distribution och hantering av elektroniska transaktioner. SDS förvärvade eServGlobal i juli 2019. SDS-koncernen har kunder i alla delar av världen i över 50 länder och når över 500 miljoner mobilanvändare genom mer än 2 000 000 aktiva försäljningsställen. SDS har cirka 220 anställda i Sverige, Frankrike, Rumänien, Belgien, Ghana, Nigeria, USA, Pakistan, Indien, Indonesien, Sydafrika, Ecuador och Förenade Arabemiraten. Med över 30 års erfarenhet fokuserar SDS på hög kundtillfredsställelse och effektiv drift. SDS hanterar över 15 miljarder transaktioner årligen, värda mer än 14 miljarder dollar och gör det möjligt för den växande befolkningen i tillväxtlander att bli en del av den mobila revolutionen.

SDS-aktier är noterade pa Nasdaq First North Premier.
Företagets certifierade rådgivare är FNCA Sweden AB, telefonnummer 08-528 00 399, epost: [email protected]


Om Seamless Distribution Systems

SDS är ett svenskt mjukvarubolag med lösningar för elektronisk distribution av tjänster till privatkonsumenter via mobiloperatörer i tillväxtländer. Bolaget erbjuder sina företagskunder en helhetslösning för digitala konto och transaktioner. Bolaget har kunder i alla världsdelar som når över 300 miljoner mobilanvändare via fler än 700 000 aktiva återförsäljare. SDS har cirka 130 medarbetare i Sverige, Belgien, Ghana, Nigeria, USA, Pakistan, Indien, Ecuador och Förenade Arabemiraten.

Webbplats
www.seamless.se
Bransch
Teknik

Prenumerera

Få löpande information från Seamless Distribution Systems via e-post.

Handelsinformation

Kurs ()
Förändring ()
Marknad Nordic SME Kortnamn SDS ISIN-kod SE0009994445

IR-Kontakt

Martin Schedin Chief Financial Officer [email protected] 070 438 14 42