REG

SDS erhåller ny order till ett värde av 9,0 MSEK

SDS har fått en order, med ett totalt värde på 9,0 miljoner SEK, från en befintlig kund som är en av de ledande mobiloperatörerna i Oman. Seamless ska leverera funktionalitet för att möjliggöra för operatören i Oman att sälja mobil bredbandsutrustning till konsument- och småföretagssegmentet.

"Vi är mycket glada över att kunna leverera detta projekt till kunden i Oman," säger Eddy Cojulun, VD för SDS. "Det är ett bevis på vår förmåga att leverera intäktsbringande projekt för våra kunder, och ett tydligt tecken på det starka partnerskap vi har byggt upp med kunden under årens lopp."

Denna order inkluderar utveckling av funktionalitet för försäljning av mobil bredbandsutrustning, aktivering av nya SIM-kort och övervakning av lagervolymerna av enheter. När projektet har lanserats kommer operatören att locka till sig nya abonnenter och öka försäljningen av SIM-kort till befintliga abonnenter eftersom tillgången till internet kommer att bli enklare och smidigare. En annan funktionalitet kommer att vara att enheterna kan köpas genom en avbetalningsplan, vilket kommer att öka försäljningen eftersom fler abonnenter kommer att kunna köpa dem.

Intäkterna kommer att tas in under det andra kvartalet 2024. När projektet har lanserats kommer det att finnas en ytterligare årlig supportavgift på 15% av ordervärdet.

För mer information kontakta:

Martin Schedin
Chief Financial Officer
+46 70 438 14 42

[email protected]

Om SDS

SDS är ett svenskt internationellt mjukvaruföretag som är specialiserat på mobila betaltjänster för mobiloperatörer, distributörer, återförsäljare och konsumenter. SDS säkerställer att telekomoperatörer kan sälja samtalstid, data och tilläggstjänster där SDS produkter och tjänster hanterar upp till 90 % av Teleoperatörens försäljning. Idag har SDS implementerat lösningar inom fintech, avancerad analys och Retail Value Management och där dessa produkter har lyckats omvandlas de till så kallade SaaS-lösningar.

SDS har cirka 288 anställda i Sverige, Frankrike, Belgien, Rumänien, Sydafrika, Ghana, Nigeria, Förenade Arabemiraten, Pakistan och Indien. SDS hanterar årligen mer än 15 miljarder transaktioner värda över 14 miljarder USD. Via över 3 miljoner månatliga aktiva återförsäljare av digitala produkter betjänas, indirekt, mer än 1100 miljoner konsumenter globalt.

SDS aktie är noterad på Nordic SME på Nordic Growth Market.


Om Seamless Distribution Systems

SDS är ett svenskt mjukvarubolag med lösningar för elektronisk distribution av tjänster till privatkonsumenter via mobiloperatörer i tillväxtländer. Bolaget erbjuder sina företagskunder en helhetslösning för digitala konto och transaktioner. Bolaget har kunder i alla världsdelar som når över 300 miljoner mobilanvändare via fler än 700 000 aktiva återförsäljare. SDS har cirka 130 medarbetare i Sverige, Belgien, Ghana, Nigeria, USA, Pakistan, Indien, Ecuador och Förenade Arabemiraten.

Webbplats
www.seamless.se
Bransch
Teknik

Prenumerera

Få löpande information från Seamless Distribution Systems via e-post.

Handelsinformation

Kurs ()
Förändring ()
Marknad Nordic SME Kortnamn SDS ISIN-kod SE0009994445

IR-Kontakt

Martin Schedin Chief Financial Officer [email protected] 070 438 14 42