REG

SDS AB mottar en strategisk order för en ny produkt från en operatör i Benin

SDS AB, en ledande leverantör av innovativa telekommunikationslösningar, är glada att meddela en betydande milstolpe i sina expansionsinsatser genom att ta emot en strategisk order värd 1,5 miljoner SEK för sin nya produkt, "SCC - Smart Campaign and Commissions", på Benins marknad. Ordervärdet inkluderar en installationsfas samt en årlig licens för produkten.

Denna milstolpe markerar första gången SDS introducerar denna produkt på marknaden och innebär en avgörande tidpunkt där företagets investeringar förväntas ge avkastning.

Den strategiska ordern som SDS har mottagit kommer att revolutionera telekommunikationslandskapet i Benin. Med fokus på att optimera provisioner för operatörer är denna nya produkt redo att generera betydande vinster, eftersom provisioner utgör en av de högsta kostnadsposterna för operatörer.

En av de viktigaste funktionerna som skiljer denna nya produkt åt är dess innovativa prismodell - en återkommande licens. Denna metod säkerställer att operatören i Benin kan dra nytta av långsiktiga kostnadsbesparingar samtidigt som de maximerar sin intäktspotential. SDS åtagande att leverera mervärdeslösningar överensstämmer perfekt med behoven i den lokala telekommunikationsindustrin, där kostnadsoptimering och förbättring av intäktsströmmar är av största vikt.

"Vi är glada att introducera denna banbrytande produkt på Benins marknad. Vårt team har arbetat outtröttligt med att utveckla en lösning som inte bara tar itu med de utmaningar som operatörer står inför, utan också banar väg för hållbar tillväxt. Denna order representerar ett betydande steg framåt för SDS och bekräftar vårt engagemang för innovation och kundcentrerade lösningar", säger Eddy Cojulun, VD för SDS.

SDS har en beprövad "track record" av att leverera toppmoderna telekommunikationslösningar till operatörer över hela världen, och denna strategiska order i Benin understryker ytterligare företagets åtagande att leverera excellence inom branschen.

Intäkter från denna order kommer att tas under resten av året, och den årliga återkommande licensen kommer att tas ut så länge kunden använder produkten.

För mer information kontakta:

Martin Schedin

Chief Financial Officer

+46 70 438 14 42

[email protected]

OM SDS
SDS är ett svenskt internationellt mjukvaruföretag som är specialiserat på mobila betaltjänster för mobiloperatörer, distributörer, återförsäljare och konsumenter. SDS säkerställer att telekomoperatörer kan sälja samtalstid, data och tilläggstjänster där SDS produkter och tjänster hanterar upp till 90 % av Teleoperatörens försäljning. Idag har SDS implementerat lösningar inom fintech, avancerad analys och Retail Value Management och där dessa produkter har lyckats omvandlas de till så kallade SaaS-lösningar.

SDS har cirka 288 anställda i Sverige, Frankrike, Belgien, Rumänien, Sydafrika, Ghana, Nigeria, Förenade Arabemiraten, Pakistan och Indien. SDS hanterar årligen mer än 15 miljarder transaktioner värda över 14 miljarder USD. Via över 3 miljoner månatliga aktiva återförsäljare av digitala produkter betjänas, indirekt, mer än 1100 miljoner konsumenter globalt.

SDS aktie är noterad på Nasdaq First North Premier.

Företagets Certified Adviser är FNCA Sweden AB. [email protected]


Om Seamless Distribution Systems

SDS är ett svenskt mjukvarubolag med lösningar för elektronisk distribution av tjänster till privatkonsumenter via mobiloperatörer i tillväxtländer. Bolaget erbjuder sina företagskunder en helhetslösning för digitala konto och transaktioner. Bolaget har kunder i alla världsdelar som når över 300 miljoner mobilanvändare via fler än 700 000 aktiva återförsäljare. SDS har cirka 130 medarbetare i Sverige, Belgien, Ghana, Nigeria, USA, Pakistan, Indien, Ecuador och Förenade Arabemiraten.

Webbplats
www.seamless.se
Bransch
Teknik

Prenumerera

Få löpande information från Seamless Distribution Systems via e-post.

Handelsinformation

Kurs ()
Förändring ()
Marknad Nasdaq First North Premier Growth Market Kortnamn SDS ISIN-kod SE0009994445 Certified Adviser FNCA

IR-Kontakt

Martin Schedin Chief Financial Officer [email protected] 070 438 14 42