Resqunit AB - November nyhetsbrev för aktieägare, investerare och andra intressenter

Resqunit AB ("RESQ") publicerar en ny utgåva av bolagets nyhetsbrev som riktar sig till aktieägare, investerare och andra intressenter inom bolagets affärsområden havsteknik och hållbarhet

I nyhetsbrevet kan du bland annat läsa om företagets varumärke och produktion. Förutom information om en ny studie, den mest omfattande studie som någonsin genomförts på förlorade fiskeredskap, kan du läsa Resqunits vd Helge Trettø OIsens tankar om finansmarknaderna.

Läs nyhetsbrevet (som publiceras på engelska) via denna länk: https://bit.ly/3sZKdFo

För fler nyhetsbrev samt prenumeration: https://www.resqunit.com/investor-relations/

Certified Advisor

Mangold Fondkommission AB  I  08-503 015 61  I  [email protected]

For additional information, please contact:

Helge Trettø Olsen, CEO, Resqunit AB

Email: [email protected]

Phone: +47 901 68 908

Resqunit är ett havsteknikföretag som utvecklar innovativ utrustning för att avväpna och hämta förlorade fiskeredskap. Genom sensordatainsamling och mjukvara siktar företaget på att öka kunskapen om haven och öka fångstförutsägbarheten. Varje år försvinner mellan 500 000 och 1 000 000 ton fiskeredskap till havs. En betydande del av detta består av plast, som med tiden löses upp i mikroplastpartiklar och kommer in i näringskedjan. Förlorade redskap skadar både fisket, djurbestånden och miljön. Resqunit AB (publ) grundades 2021 som ett moderholdingbolag (listco) som innehar 100 % av aktierna i det norska dotterbolaget Resqunit AS, grundat 2017.


Om RESQUNIT

Resqunit är ett företag som jobbar för att minska den globala påverkan av förlorad fiskeutrustning.

Exempelvis lösningar som deras reservboj som är monterad på hummerfällor. Om en fälla är i vattnet under en längre tid släpper enheten reservbojen. Bojen flyter upp till ytan och fällan kan plockas upp. Fiskarna sparar pengar och en miljöfara tas bort från havet.

Webbplats
www.resqunit.com

Prenumerera

Få löpande information från RESQUNIT via e-post.

Handelsinformation

Kurs ()
Förändring ()
Marknad Nasdaq First North Growth Market Kortnamn RESQ ISIN-kod SE0017131220 Certified Adviser Svensk Kapitalmarknadsgranskning AB