REGMAR

Preservia Hyresfastigheter avslutar mentoravtal

Preservia Hyresfastigheter AB avslutar mentoravtal med Wildeco Ekonomisk Information AB när det nu gått över 2 år sedan listning på NGM Nordic MTF, som en kostnadsbesparande åtgärd. Sista dag för mentoravtalet är 31 januari 2020.

I enlighet med NGMs regler behöver bolaget ha mentor under dess första två första år på NGM Nordic MTF. Preservia Hyresfastigheter har valt att avsluta mentoravtalet som en kostnadsbesparande åtgärd.

Bolagets VD lämnar följande kommentar:

"Preservia Hyresfastigheter är mycket nöjda med det arbete som Wildeco har gjort, både som mentor och som bollplank i strategiska frågor. Wildeco har alltid gett snabb och relevant rådgivning vid behov och även i förebyggande syfte. Vi avser fortsätta hålla god kontakt med Wildeco och hoppas samarbeta mer med dem framöver när lämpligt tillfälle uppstår."

För vidare information, vänligen kontakta:
Preservia Hyresfastigheter AB (publ)
Topias Riuttamäki, VD Tel: +46 (0) 730 69 82 66
E-post: [email protected]

Denna information är sådan information som Preservia Hyresfastigheter AB är skyldigt att offentliggöra enligt EU:s marknadsmissbruksförordning. Informationen lämnades, genom ovanstående kontaktpersons försorg, för offentliggörande den 30 januari 2020 kl. 17.30 CET.


Om Preservia Hyresfastigheter

Preservia Hyresfastigheters verksamhet är att bedriva investering i- och utveckling av- mark och fastigheter och därtill närliggande verksamhet.

Webbplats
www.preserviahyresfastigheter.se
Bransch
Fastigheter

Prenumerera

Få löpande information från Preservia Hyresfastigheter via e-post.

Handelsinformation

Kurs ()
Förändring ()
Marknad Nordic MTF Kortnamn PHYR-B ISIN-kod SE0013147113

IR-Kontakt

Topias Riuttamäki VD [email protected] 0730-69 82 66