DILA SLÄPPER IDAG SIN FÖRSTA SINGEL "GO DO YOU"

Nexar Music Ltd's artist Dila släpper idag låten "Go Do You", i samarbete med den australiske producenten/låtskrivaren Szabo. Låten finns från och med idag på alla digitala plattformar, t ex Spotify, Apple Music och Youtube.

Dila och Szabo kommer genom sitt samarbete inom kort släppa två remix av låten Go Do You för att nå en bred publik på klubbar och dansgolv. Nästa steg i lanseringen av Dila är att senare i vår/sommar släppa hennes första två helt egna låtar. 

- Dila har en stark röst och en härlig närvaro på scen. Hennes första singel är en feature med Szabo som var i Stockholm tidigare för att tillsammans med Dila spela in tre låtar. Utöver dessa låtar så har vi också en handfull egenproducerade låtar för Dila. Det ska bli mycket spännande att följa hennes utveckling, säger Nexar Groups VD Mats Johansson.

I maj 2018 bildade Nexar Group AB dotterbolaget Nexar Music Ltd för att bli plattformen för bolagets artister. Dagens lansering av Dilas och Szabos "Go Do You" är Nexar Musics andra lansering. Dila kom fram 2017 genom att bli vinnare av Nexars egenutvecklade talangtävling Aim2Fame och skrev i augusti 2018 artistavtal med Nexar Music.

Nexar Music har också spelat in en video till "Go Do You" som finns på bl a Youtube. Videon är inspelad i Valencia av Nexars spanska team och med Jono Hart, en av medgrundarna till Nexar Music, som producent.

"Go Do You" kommer att distribueras, promotas och marknadsföras tillsammans med Nexar Musics globala samarbetspartner Ditto Music.

För mer information om Nexar Music, besök vår hemsida: www.nexarmusic.com 

För att lyssna på digitala plattformar:
Spotify: http://open.spotify.com/track/0ZWNh2NFLoo16enfzzwPPx
Youtube: https://www.youtube.com/watch?v=rbzNC8OABTc
iTunes - https://itunes.apple.com/gb/album/go-do-you-feat-dila-single/1453202535?ls=1&app=itunes
Apple - https://itunes.apple.com/gb/album/go-do-you-feat-dila-single/1453202535?ls=1 

2019-02-22

För mer information, besök www.nexargroup.se, eller kontakta:
Mats Johansson, VD, telefon +46 707 14 74 54, e-post: [email protected]
Stefan Mattsson, CFO, telefon +46 707 77 60 02, epost: [email protected] 

Om Nexar
Nexar är ett globalt musik- och underhållningsföretag med kontor i Sverige, Spanien och England. Bolagsgruppen har idag skapat ett antal kommersiella underhållningsformat, både för digital-tv, tv och radio. Nexar har även ett musikbolag där man signar och lanserar nya artister, varav några av talangerna har kommit fram via de egenutvecklade talangformaten.

Bolaget är listat på NGM Nordic MTF.


Om Nexar Group

Webbplats
www.nexargroup.se
Bransch
Media

Prenumerera

Få löpande information från Nexar Group via e-post.

Handelsinformation

Kurs ()
Förändring ()
Marknad Nordic SME Kortnamn NXAR ISIN-kod SE0009346109

IR-Kontakt

Joachim Kamph CEO [email protected] +46 (0)70 995 63 83