REG

Olof Jonasson utsedd till ny VD för Move About Group AB

Till ny VD och koncernchef för Move About Group AB har utsetts Olof Jonasson, 51. Olof har sedan april 2022 varit T.f. VD för gruppen. Olof har under perioden november 2021-mars 2022 suttit i bolagets styrelse och har tidigare en bakgrund i ledande ställningar inom finansmarknaden i Sverige.

- Sedan Olof Jonasson antog jobbet som T.f. VD har han på ett övertygande sätt lagt om strategin och exekverat på gruppens effektiviseringsprogamm och är rätt person att fortsätta utveckla bolaget. Olof är en god ledare och har genom sin analytiska förmåga snabbt satt sig in i verksamheten, säger Move Abouts styrelseordförande Morten Wiese.

- Jag är mycket glad att få fortsätta leda bolaget genom effektiviseringsprogrammet och vidare in i en ny spännande expansionsfas, där vår delade fossilfria mobilitetstjänst i Sverige, Norge och Tyskland ligger helt rätt i tiden. Dessutom är det extra roligt att veta att jobbet är en del av att lösa den gröna energiomställningen samhället står inför, säger Olof Jonasson.   

För ytterligare information, vänligen kontakta:

Morten Wiese, Ordförande på Move About Group AB (publ.)
[email protected]
Mob: +4792139090

Olof Jonasson, VD på Move About Group AB (publ.)
[email protected]
Mob: +46790683811

Om Move About Group AB i korthet

Move About erbjuder app-baserade, miljövänliga och kostnadseffektiva mobilitetslösningar till såväl privatpersoner som företag, kommuner och organisationer. Bolaget har utvecklat och äger alla immateriella rättigheter till sin molnbaserade greentech plattform som ger digital tillgång till elbilar, elcyklar, taxi, tunnelbana och parkering via en och samma app - dygnet runt. Varje kilometer som användaren reser med elbilarna genom plattformen reducerar CO2 utsläpp. Bolagets omfattande mobilitetslösning bygger på Move About-appen som ger användaren tillgång till Bolagets pooler av elbilar, elcyklar och elscootrar. Move About hjälper även företag, kommuner och organisationer att optimera sina fordonsflottor genom att skräddarsy mobilitetslösningar efter behov. Move About grundades i Oslo, Norge år 2007 och har idag över 58 500 användare på sin plattform och över 800 elbilar i sin fordonsflotta med närvaro i Sverige, Norge och Tyskland.


Om Move About

Move About är ledande inom hållbara mobilitetstjänster. Vi erbjuder bilpooler med elbilar, elcyklar och elsparkcyklar till våra medlemmar. Vi hjälper också företag att optimera sin fordonsflotta samt levererar en komplett tjänst med bokningssystem, kundservice och fordonshantering. Noll utsläpp. Helt enkelt.

Webbplats
www.moveaboutgroup.com

Prenumerera

Få löpande information från Move About via e-post.

Handelsinformation

Kurs ()
Förändring ()
Marknad Nasdaq First North Growth Market Kortnamn MOV ISIN-kod SE0016830335 Certified Adviser Mangold Fondkommission