Mahvie Minerals inleder samarbete med Kunnskapsparken Helgeland

Mahvie Minerals har inlett ett samarbete med Kunnskapsparken Helgeland för att förjupa samarbetet med norska aktörer, Rana kommune och Helgelandsregionen.

Mahvie Minerals AB (publ.), "Mahvie Minerals" eller "Bolaget" har inlett ett samarbete med Kunnskapsparken Helgeland, ("Kunnskapsparken"). Inledningsvis kommer Kunnskapsparken att bidra med affärsutveckling och genom sitt nätverk vara med och identifiera möjliga kapitalmiljöer och relevanta underleverantörer i regionen.

"Vi är mycket glada att inleda ett samarbete med Kunnskapsparken i Helgeland. Samarbetet visar på det stöd Mofjellprojektet har lokalt samt hur aktivt lokala utvecklingsmiljöer samverkar med entreprenörer. Kunnskapsparken Helgeland och det kommunala utvecklingsbolaget Rana Utvikling AS har stöttat projektet sedan vi inledde arbetet i Mo i Rana och detta är ett naturligt nästa steg i samarbete" säger Mahvie Minerals VD Per Storm.

För ytterligare information, vänligen kontakta:

Per Storm, VD

Mail: [email protected]

Tel: +46 70-594 90 24

Om Mahvie Minerals AB (publ):

Mahvie Minerals är ett nordiskt prospekterings- och gruvutvecklingsbolag med fokus på basmetaller, ädelmetaller och specialmetaller. Bolagets huvudsakliga tillgångar finns i norska Mo i Rana, ett välkänt industri- och gruvområde omfattande såväl smältverk som brytning av järnmalm samt det finska guldprojektet Haveri, beläget i Tammerfors guldbälte. Mahvie Minerals planerar att via prospektering utöka potential och mineraltillgångar samt påbörja utveckling av gruvverksamhet.

För mer information, se Mahvie Minerals hemsida: www.mahvieminerals.se.

Augment Partners AB, tel. +46 8-604 22 55, e-post: [email protected], är Bolagets Mentor.


Om Mahvie Minerals

Mahvie Minerals är ett nordiskt prospekterings- och gruvutvecklingsbolag med fokus på basmetaller, ädelmetaller och specialmetaller.

Webbplats
www.mahvieminerals.com
Bransch
Basresurser

Prenumerera

Få löpande information från Mahvie Minerals via e-post.

Handelsinformation

Kurs ()
Förändring ()
Marknad Nordic SME Kortnamn MAHVIE ISIN-kod SE0018768210