Mahvie Minerals deltar på Future Mines and Minerals 2024

Den 30 januari kommer Mahvie Minerals AB (publ) ("Mahvie Minerals" eller "Bolaget") att delta på Future Mines and Minerals. Konferensen är en internationell prospekterings- och gruvkonferens och har hållits i Stockholm sedan 2011. Mahvie Minerals VD, Per Storm, kommer att presentera Bolaget med efterföljande frågestund i sessionen som pågår mellan 13.00 och 14.30.

Konferensen pågår den 29 och 30 januari på Grand Hôtel i Stockholm. Programmet omfattar bland annat talare som näringsminister Ebba Busch, SGUs generaldirektör Annelie Wirtén, bergsmästaren Helena Kjellson samt EIT RawMaterials CEO Bernd Schäfer. Utöver dessa presenteras en stor mängd prospekterings- och gruvföretag samt forskningsprojekt och internationella studier.

Anmälan

Anmälan sker via Future Mines and Minerals hemsida: https://futuremineandmineral.com/registration-2024/

För ytterligare information, vänligen kontakta:

Per Storm, VD

Mail: [email protected]

Tel: +46 70-594 90 24

Om Mahvie Minerals AB (publ):

Mahvie Minerals är ett nordiskt prospekterings- och gruvutvecklingsbolag med fokus på basmetaller, ädelmetaller och specialmetaller. Bolagets huvudsakliga tillgångar finns i norska Mo i Rana, ett välkänt industri- och gruvområde omfattande såväl smältverk som brytning av järnmalm samt det finska guldprojektet Haveri, beläget i Tammerfors guldbälte. Mahvie Minerals planerar att via prospektering utöka potential och mineraltillgångar samt påbörja utveckling av gruvverksamhet.

För mer information, se Mahvie Minerals hemsida: www.mahvieminerals.se.

Augment Partners AB, tel. +46 8-604 22 55, e-post: [email protected], är Bolagets Mentor.


Om Mahvie Minerals

Mahvie Minerals är ett nordiskt prospekterings- och gruvutvecklingsbolag med fokus på basmetaller, ädelmetaller och specialmetaller.

Webbplats
www.mahvieminerals.com
Bransch
Basresurser

Prenumerera

Få löpande information från Mahvie Minerals via e-post.

Handelsinformation

Kurs ()
Förändring ()
Marknad Nordic SME Kortnamn MAHVIE ISIN-kod SE0018768210