Lipigon bjuder in till en digital investerarpresentation och Q&A

Lipigon Pharmaceuticals AB ("Lipigon") bjuder härmed in till en investerarpresentation och Q&A-session med anledning av nyttjandeperioden för teckningsoptionerna av serie TO3. Presentationen kommer hållas torsdagen den 30 maj klockan 15:00 och kan följas digitalt.

Vd Stefan K. Nilsson kommer att ge en uppdatering om bolagets nuvarande projekt och kommande milstolpar. Detta inkluderar planerna för fas II-studierna av Lipisense® och samarbetet med Leaderna Therapeutics kring projektet.

Investerarpresentationen och Q&A-sessionen äger rum torsdagen den 30 maj kl. 15:00-16:00.

För att delta på presentationen, vänligen registrera dig via följande länk: https://us02web.zoom.us/webinar/register/WN_-owfuQDFTUyOl55h5hRCEg#/registration

Du är välkommen att redan nu skicka dina frågor till vd Stefan K. Nilsson: [email protected].

Tack för ditt fortsatta intresse för Lipigon och vi ser fram emot att träffa dig på presentationen.

För ytterligare information, vänligen kontakta:
Stefan K. Nilsson, VD, Lipigon
E-post: [email protected]
Telefon: 0705-78 17 68

Om Lipigon
Lipigon Pharmaceuticals AB är ett läkemedelsbolag i klinisk fas som utvecklar läkemedel med nya, unika verkningsmekanismer (first-in-class) för sjukdomar orsakade av rubbningar i kroppens hantering av fetter. Bolagets verksamhet bygger på över 50 års lipidforskning vid Umeå universitet. Lipigon fokuserar initialt på ovanliga sjukdomar som kan ge särläkemedelsstatus och på nischindikationer, men på sikt har bolaget möjlighet att rikta sig mot bredare indikationer inom området, som diabetes och hjärt-kärlsjukdom. Lipigons pipeline består av tre aktiva projekt: RNA-läkemedelskandidaten Lipisense® mot förhöjda triglycerider där fas II-studier godkändes i februari 2024, ett RNA-läkemedelsprojekt mot lungskada samt ett småmolekylsprojekt för behandling av dyslipidemi (allmänna blodfettsrubbningar) i samarbete med HitGen Inc. Läs mer på www.lipigon.se.

Bolagets aktie (LPGO) är föremål för handel på Nasdaq First North Growth Market. Certified Adviser är G&W Fondkommission.


Om Lipigon

Webbplats
www.lipigon.se
Bransch
Sjukvård

Prenumerera

Få löpande information från Lipigon via e-post.

Handelsinformation

Kurs ()
Förändring ()
Marknad Nasdaq First North Growth Market Kortnamn LPGO ISIN-kod SE0015382072 Certified Adviser G&W Fondkommission

IR-Kontakt

Stefan K. Nilsson VD [email protected] +46 70 578 17 68