Lipigon bjuder in till en digital bolagspresentation och Q&A

Lipigon Pharmaceuticals AB ("Lipigon") bjuder härmed in till en bolagspresentation och Q&A-session med anledning av nyttjandeperioden för teckningsoptionerna. Presentationen kommer hållas onsdagen den 6 december med start klockan 12:30 och kan följas digitalt.

Under presentationen kommer Lipigon att ge en uppdatering om bolagets nuvarande projekt och kommande milstolpar. Detta inkluderar rapporteringen av den statistiskt säkerställda reduktionen av målproteinet ANGTPL4 och planerna för kommande fas II-studier under 2024.

Investerarpresentationen och Q&A-sessionen äger rum onsdagen den 6 december kl. 12:30-13:30.

För att delta på presentationen, vänligen registrera dig via följande länk:

https://us02web.zoom.us/webinar/register/3117011850995/WN_g2J-4kqgRtGPkD7-4o6QZw

Om du har frågor som du vill adressera i förväg, är du välkommen att skicka dem till via e-post till [email protected].

Tack för ditt fortsatta intresse för Lipigon och vi ser fram emot att träffa dig på presentationen.

För ytterligare information, vänligen kontakta:
Stefan K. Nilsson, VD, Lipigon
E-post: [email protected]
Telefon: 0705-78 17 68

Om Lipigon
Lipigon Pharmaceuticals AB är ett läkemedelsbolag i klinisk fas som utvecklar läkemedel med nya, unika verkningsmekanismer (first-in-class) för sjukdomar orsakade av rubbningar i kroppens hantering av fetter. Bolagets verksamhet bygger på över 50 års lipidforskning vid Umeå universitet. Lipigon fokuserar initialt på ovanliga sjukdomar som kan ge särläkemedelsstatus och på nischindikationer, men på sikt har bolaget möjlighet att rikta sig mot bredare indikationer inom området, som diabetes och hjärt-kärlsjukdom. Lipigons pipeline består av fyra aktiva projekt: RNA-läkemedelskandidaten Lipisense® mot förhöjda triglycerider där fas II-studier planeras under Q1 2024, ett RNA-läkemedelsprojekt mot lungskada, ett genterapiprojekt för behandling av den sällsynta sjukdomen lipodystrofi tillsammans med Combigene AB (publ) samt ett småmolekylsprojekt för behandling av dyslipidemi (allmänna blodfettsrubbningar) i samarbete med HitGen Inc.  Läs mer på www.lipigon.se.

Bolagets aktie (LPGO) är föremål för handel på Nasdaq First North Growth Market. Certified Adviser är G&W Fondkommission.


Om Lipigon

Webbplats
www.lipigon.se
Bransch
Sjukvård

Prenumerera

Få löpande information från Lipigon via e-post.

Handelsinformation

Kurs ()
Förändring ()
Marknad Nasdaq First North Growth Market Kortnamn LPGO ISIN-kod SE0015382072 Certified Adviser G&W Fondkommission

IR-Kontakt

Stefan K. Nilsson VD [email protected] +46 70 578 17 68