Lipigon bjuder in till en digital bolagspresentation och Q&A

Lipigon Pharmaceuticals AB ("Lipigon"), bjuder härmed in till en bolagspresentation med en uppdatering av produktportföljen och en Q&A-session. Presentationen kommer hållas online i morgon tisdag den 4 juli klockan 12.30.

Lipigon kommer att ge en kortare uppdatering av bolagets pågående projekt, kommande milstolpar och presentera det nyligen undertecknade utvecklings- och licensavtalet med Leaderna Therapeutics Ltd. Därefter följer en Q&A-session där du kan ställa dina frågor direkt till vd Stefan K. Nilsson.  

Datum: Tisdag den 4 juli 2023
Tid: Kl. 12.30-13.30
Plats: Online
Anmäl dig till Lipigons bolagspresentation och Q&A-session via denna länk.

Vi ser fram emot att svara på dina frågor. Mejla gärna dina frågor till Stefan K. Nilsson, vd för Lipigon: [email protected]

Tack för att du visar intresse för Lipigon, och vi ser fram emot att möta dig på presentationen.

För ytterligare information, vänligen kontakta:
Stefan K. Nilsson, VD, Lipigon
E-post: [email protected]
Telefon: 0705-78 17 68

Om Lipigon
Lipigon Pharmaceuticals AB är ett läkemedelsbolag i klinisk fas som utvecklar läkemedel med nya, unika verkningsmekanismer (first-in-class) för sjukdomar orsakade av rubbningar i kroppens hantering av fetter. Bolagets verksamhet bygger på över 50 års lipidforskning vid Umeå universitet. Lipigon fokuserar initialt på ovanliga sjukdomar som kan ge särläkemedelsstatus och på nischindikationer, men på sikt har bolaget möjlighet att rikta sig mot bredare indikationer inom området, som diabetes och hjärt-kärlsjukdom. Lipigons pipeline består av fyra aktiva projekt: RNA-läkemedlet Lipisense® mot förhöjda triglycerider som våren 2022 gick in i klinisk fas, ett RNA-läkemedelsprojekt mot akut andnödssyndrom, ett genterapiprojekt för behandling av den sällsynta sjukdomen lipodystrofi tillsammans med Combigene AB (publ) samt ett småmolekylsprojekt för behandling av dyslipidemi (allmänna blodfettsrubbningar) i samarbete med HitGen Inc. Läs mer på www.lipigon.se.

Bolagets aktie (LPGO) är föremål för handel på Nasdaq First North Growth Market. Certified Adviser är G&W Fondkommission.


Om Lipigon

Webbplats
www.lipigon.se
Bransch
Sjukvård

Prenumerera

Få löpande information från Lipigon via e-post.

Handelsinformation

Kurs ()
Förändring ()
Marknad Nasdaq First North Growth Market Kortnamn LPGO ISIN-kod SE0015382072 Certified Adviser G&W Fondkommission

IR-Kontakt

Stefan K. Nilsson VD [email protected] +46 70 578 17 68