REG

LC-Tec bjuder in till företagspresentation i Stockholm

Med anledning av den förestående nyemissionen bjuder LC-Tec in aktieägare, analytiker, media och andra intresserade till en presentation av bolaget den 21 mars 2024 i NGMs lokaler i Stockholm. Presentationen leds av VD Olle Westblom. Flera representanter från bolagets styrelse kommer att medverka.

Vid presentationen kommer ledningen berätta om LC-Tec strategi samt vad som är i fokus för bolaget just nu. Presentationen börjar klockan 18.00 och beräknas vara avslutad vid 20.00. Antalet platser är begränsat varför det krävs föranmälan.

Plats:    NGMs lokaler, Stureplan 2 i Stockholm

Tid:    21 mars 2024 klockan 18,00 till 20,00 (lokalen öppnas från 17,30)

Obligatorisk föranmälan till [email protected] 

Under kvällen kommer en enklare förtäring att finnas tillgänglig.

Klicka för att läsa mer om emissionen på Bolagets hemsida.

För ytterligare upplysningar kontakta:
Olle Westblom
VD
LC-Tec Holding AB
Tel: +46 243 79 40 70
Mail: [email protected]

Om LC-Tec
LC-Tec-koncernen är specialiserad på optiska komponenter baserade på flytande kristall (eng. liquid crystal "LC") teknik. Bolaget har mer än 30 års erfarenhet av utveckling och tillverkning av olika LC-baserade produkter, inkluderande optiska slutare, varierbara filter, polarisations-modulatorer och informationsdisplayer. LC-tekniken möjliggör elektronisk kontroll av infallande ljus utan att ha rörliga delar och produkterna används bl.a. för visning av 3D-film på biografer, tillsammans med professionella videokameror och i smarta glasögon. I bolagets lokaler i Borlänge finns tillgång till avancerade elektrooptiska laboratorier och en modern produktionsanläggning. Moderbolaget LC-Tec Holding AB är noterat på NGM Nordic SME. Mer information om LC-Tec finns på www.lc-tec.se.

Bifogade filer

LC-Tec-Teaser-Final.pdf

Om LC-Tec

LC-Tec-koncernen är specialiserad på optiska komponenter baserade på flytande kristall-teknik.

Webbplats
www.lc-tec.se
Bransch
Teknik

Prenumerera

Få löpande information från LC-Tec via e-post.

Handelsinformation

Kurs ()
Förändring ()
Marknad Nordic SME Kortnamn LCT ISIN-kod SE0000619371