Aputure lanserar linsadapter baserad på LC-Tecs PolarView®-filter

LC-Tec Display ABs samarbetspartner Aputure (Kina) har nyligen lanserat en innovativ linsadapter baserad på LC-Tecs patenterade ND-filter PolarView®. ND-filter (eng. "Neutral Density"), även kallade gråfilter, är av stor betydelse för viss kreativ fotografering och reducerar ljusmängden som når kamerasensorn.

Den främsta kundnyttan med LC-Tecs PolarView®-filter är att fotografen med ett och samma filter kan erhålla ett i princip oändligt antal gråskalenivåer. Det kontrolleras elektroniskt och ändringen från en nivå till en annan är mycket snabb. Produkten är den första i sitt slag och riktar sig främst till videofotografer. För ytterligare produktinformation, vänligen besök: https://store.aputure.com/products/dec-vari-nd-1.

Borlänge den 27 mars 2017

För ytterligare upplysningar kontakta:
Jesper Osterman
VD
LC-Tec Displays AB
Tel: 0243-79 40 70
Mail: [email protected]

Om LC-Tec
LC-Tec-koncernen är specialiserad på optiska komponenter baserade på flytande kristall (eng. liquid crystal "LC") teknik. Bolaget har mer än 25 års erfarenhet av utveckling och tillverkning av olika LC- baserade produkter, inkluderande optiska slutare, switchbara filter, polarisationsmodulatorer och informationsdisplayer. I bolagets lokaler i Borlänge finns tillgång till avancerade elektrooptiska laboratorier och en modern produktionsanläggning. Moderbolaget LC-Tec Holding AB är noterat på NGM Nordic MTF. Mer information om LC-Tec finns på www.lc-tec.se.


Om LC-Tec

LC-Tec-koncernen är specialiserad på optiska komponenter baserade på flytande kristall-teknik.

Webbplats
www.lc-tec.se
Bransch
Teknik

Prenumerera

Få löpande information från LC-Tec via e-post.

Handelsinformation

Kurs ()
Förändring ()
Marknad Nordic SME Kortnamn LCT ISIN-kod SE0000619371