Coegin Pharma medverkar på Redeye Investor Forum i Göteborg den 1 februari 2024

Inför kommande företrädesemission medverkar Coegin Pharma AB på Redeye Investor Forum på Hotel Pigalle i Göteborg torsdagen den 1 februari 2024 kl. 18:10. Vd Jens Eriksson kommer att presentera Coegin Pharma och därefter besvara frågor.

Coegin Pharma kommunicerade i förra veckan att de avser genomföra en företrädesemission för att i huvudsak finansiera lanseringsförberedelserna för hårtillväxtprojektet FOL005. Inför teckningsperioden den 9-23 februari 2024 medverkar vd Jens Eriksson på det fysiska eventet Redeye Investor Forum på Hotel Pigalle, Södra Hamngatan 2A, i Göteborg torsdagen den 1 februari 2024 kl. 18:10. Jens kommer att presentera Coegin Pharma för att därefter svara på frågor som Redeyes analytiker modererar. 

Evenemanget är kostnadsfritt, men platserna är begränsade, så föranmälan krävs till: [email protected]. Om man inte redan är medlem hos Redeye, får man vid anmälan registrera ett gratis medlemskap för att kunna närvara.

Presentationen kommer att sändas live via https://www.redeye.se/events/966352/investor-forum-goteborg-9. Aktuell del av presentationen kommer att publiceras på Coegin Pharmas hemsida och YouTube-kanal i efterhand.  

Frågor till Jens kan ställas via formuläret på eventsidan: https://www.redeye.se/events/966352/investor-forum-goteborg-9 

För ytterligare information, vänligen kontakta:
Jens Eriksson, tillförordnad vd
E-post: [email protected]
Telefon: +46 72 221 24 21

Om Coegin Pharma
Coegin Pharma är ett nordiskt bioteknikföretag med flera innovativa banbrytande läkemedelskandidater och dermokosmetiska produkter. Våra projekt har stor potential för behandling av patienter med allvarliga sjukdomar såsom cancer och diabeteskomplikationer samt för att förbättra livskvaliteten för personer med behov av kosmetiska produkter inom hårtillväxt. Strategin är att skapa värde genom att utveckla och kommersialisera dermokosmetiska produkter i partnerskap med framstående kommersiella aktörer och att tidigt lämna "first-in-class" läkemedelskandidater till större läkemedelsbolag. Coegin Pharma har tre etablerade portföljbolag genom Follicum AB, Reccura Therapeutics AS och Avexxin Oncology AS.

För mer information, vänligen besök www.coeginpharma.com.


Om Coegin Pharma

Webbplats
coeginpharma.com
Bransch
Sjukvård

Prenumerera

Få löpande information från Coegin Pharma via e-post.

Handelsinformation

Kurs ()
Förändring ()
Marknad Nordic SME Kortnamn COEGIN ISIN-kod SE0020357754

IR-Kontakt

Jens Eriksson vd [email protected]