Coegin Pharma bjuder in till digital investerarpresentation i samband med den aktuella emissionen

Coegin Pharma AB ("Bolaget") kommunicerade tidigare i veckan att de avser att genomföra en kapitalanskaffning för att i huvudsak finansiera lanseringsförberedelserna för hårtillväxtprojektet FOL005. I samband med detta bjuder Bolaget in till en digital investerarpresentation den 24 januari 2024 klockan 14:30-15:15 för att presentera sin strategi.

Presentationen kommer att hållas på Teams och är öppen för alla. Bolaget kommer även att besvara frågor från aktieägare. Frågorna skickas in senast 23 januari 12:00 till [email protected]

Man behöver inte ha Teams installerat, utan kan delta i valfri webbläsare. Ingen föranmälan krävs. Presentationen spelas in och kommer att publiceras på Coegin Pharmas hemsida och YouTube-kanal efteråt.

För att delta, följ denna länk: http://tiny.cc/d207wz (Om du inte har Teams installerat, så klickar du på knappen "Fortsätt i den här webbläsaren".)

För ytterligare information, vänligen kontakta:
Jens Eriksson, tillförordnad vd
E-post: [email protected]
Telefon: +46 72 221 24 21

Om Coegin Pharma
Coegin Pharma är ett nordiskt bioteknikföretag med flera innovativa banbrytande läkemedelskandidater och dermokosmetiska produkter. Våra projekt har stor potential för behandling av patienter med allvarliga sjukdomar såsom cancer och diabeteskomplikationer samt för att förbättra livskvaliteten för personer med behov av kosmetiska produkter inom hårtillväxt. Strategin är att skapa värde genom att utveckla och kommersialisera dermokosmetiska produkter i partnerskap med framstående kommersiella aktörer och att tidigt lämna "first-in-class" läkemedelskandidater till större läkemedelsbolag. Coegin Pharma har tre etablerade portföljbolag genom Follicum AB, Reccura Therapeutics AS och Avexxin Oncology AS.

För mer information, vänligen besök www.coeginpharma.com.


Om Coegin Pharma

Webbplats
coeginpharma.com
Bransch
Sjukvård

Prenumerera

Få löpande information från Coegin Pharma via e-post.

Handelsinformation

Kurs ()
Förändring ()
Marknad Nordic SME Kortnamn COEGIN ISIN-kod SE0020357754

IR-Kontakt

Jens Eriksson tillförordnad VD [email protected]